reklama
ruda-85
Czekając na lepsze czasy.
Chciałam tylko napisac,że bardzo mi przykro,że Was też to spotkało. Ja miałam zabieg 7.03.09. Rutynowa wizyta,wybrałam dobrego lekarza żeby prowadził ciążę, założył mi kartę ciąży, zrobił wywiad, no i badanie-wyrok: brak akcji serca malucha. Nawet nie wiem co później do mnie mówił,ale był bardzo miły i miałam poczucie,że naprawdę mu przykro. Dał mi skierowanie na zabieg. W szpitalu właściwie nic mi nie powiedzieli podali tabletki poronne i kazli czekac, nic się nie działo, wieczorem lekkie krwawienie, rano nic. Kolejna, podwójna dawka tabletek i dalej nic. Lekarz zdecydował się jednak na zabieg. Jak się obudziłam bardzo płakałam. Poprosiłam lekarza żeby po wieczornym obchodzie wypuścił mnie do domu. Na sali byłą ze mną dziewczyna w takiej samej sytuacji, więc było nam trochę lżej razem. Niestety mój partner nie mógł byc przy mnie,bo na tym oddziale nie było odwiedzin. Teraz jakoś się trzymam, ale tylko dla niego, jest cudowny. Bardzo boję się czy nastepnym razem się uda...
ruda witaj w gronie aniołkowych mam... dla Twojego Aniołka
[*]
Ból zawsze będzie... ale z czasem będzie mniejszy...a i myśly będa bardziej pozytywne...zobaczysz...
Bardzo mi przykro że również Ciebie to spotkało... za dużo nas tutaj...zdecydowanie...
Ale jeżeli tylko chcesz zostan z nami... tutaj na pewno znajdziesz osoby które Cie rozumieją i pomogą jak tylko będa mogły...
Przytulam mocno do serca...
[*]
Ból zawsze będzie... ale z czasem będzie mniejszy...a i myśly będa bardziej pozytywne...zobaczysz...
Bardzo mi przykro że również Ciebie to spotkało... za dużo nas tutaj...zdecydowanie...
Ale jeżeli tylko chcesz zostan z nami... tutaj na pewno znajdziesz osoby które Cie rozumieją i pomogą jak tylko będa mogły...
Przytulam mocno do serca...
Ruda-85, martuska, danula i gloria zapalam (*) dla Waszych maluszków.:-(
Ja byłam dziś u lekarza, następną wizytę mam 25. marca. Na razie na USG widać tylko pęcherzyk ciążowy, ale gin mówi, że jest wszystko w porządku, bo oczywiście znowu zaczęłam się martwić, że zarodka jeszcze nie widać. Nadal mam leżeć i brać Duphaston.
No to odpoczywam sobie, a brzuszek mi rośnie i muszę już odpinać spodnie, bo mnie mocno uciskają. Dobrze, że zamówiłam już sobie spodnie i spódniczkę ciążową, bedzie nam wygodniej.
Dziękuję wszystkim za pamięć, szczególne Tobie slodziutka i nadal Was proszę o trzymanie za nas kciuków.
Ja byłam dziś u lekarza, następną wizytę mam 25. marca. Na razie na USG widać tylko pęcherzyk ciążowy, ale gin mówi, że jest wszystko w porządku, bo oczywiście znowu zaczęłam się martwić, że zarodka jeszcze nie widać. Nadal mam leżeć i brać Duphaston.
No to odpoczywam sobie, a brzuszek mi rośnie i muszę już odpinać spodnie, bo mnie mocno uciskają. Dobrze, że zamówiłam już sobie spodnie i spódniczkę ciążową, bedzie nam wygodniej.
Dziękuję wszystkim za pamięć, szczególne Tobie slodziutka i nadal Was proszę o trzymanie za nas kciuków.
Ruda
[*] dla Twojego aniołka, strasznie mi przykro, że i Ciebie to spotkało, ale zostań tu zobaczysz jak łatwo jest przejść przez to z tymi co przeżyły to samo i wiedzą jaki to ból...przytulam
Iza trzymam za Ciebie mocno bardzo mocno kciuki, będzie dobrze :-)
[*] dla Twojego aniołka, strasznie mi przykro, że i Ciebie to spotkało, ale zostań tu zobaczysz jak łatwo jest przejść przez to z tymi co przeżyły to samo i wiedzą jaki to ból...przytulam
Iza trzymam za Ciebie mocno bardzo mocno kciuki, będzie dobrze :-)
Witam wszystkichmoże tutaj ktos mi poradzi.Chciałam zapytać jak długo sie plami po poronieniu.Ja jestem 5 tygodni po zabiegu,pierwszy okres juz mialam ale tylko 4 dni z tym,ze jeden dzień bardzoooo mocnd zabiegu do pierwszej @ też cały czas plamienia,teraz jestem po @ i nadal plamienia,raz lekkie brazowawe raz troszke większe krwiste.Martwię się choc nie wiem czy powinnam,czy to normalne?Odpiszcie coś proszę.Szukałam na innych wątkach ale nie znalazłam podobnej sytuacji.
reklama
Ania to chyba nie do końca jest normalne przynajmniej te plamienia, ja po 1 zabiegu krwawiłam przez 4 dni a potem normalnie @ bez krwawień poza cyklem. Może skontaktuj się ze swoim gin niech sprawdzi co się dzieje?