reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

heh ja tez bede musiała w przyszłosci zmienic odkurzacz ...narazie remont mnie czeka lazienki i przedpokoju a potem wakacje ....a pozniej sie zobaczy ....

Danulka widze Twój suwaczek ......gratuluje rzucenia palenia :-)

reklama
Carri dziękuje jak się pierwszy raz okazało, że jestem w ciąży od razu przestałam palić :-)

Ale się napociłam przy tych suwaczkach ;-)

Też myślę o zwykłym, bo im bardziej kosmiczny tym więcej problemów. W tym bezworkowym, fajnie raz dwa się wyrzucało, ale często trzeba było płukać filtr co zapychało umywalkę :-) Poprostu załamana jestem :-p

Alutka, pewnie, że się będziemy modlić! Na pewno wszystko będzie dobrze.

No ja jak przyszłam z Julką ze szkoły to do 15 leżałam, nawet się zdrzemnęłam troszkę. Plecy mnie bolą najbardziej, ale Julka mi trochę pomasowała.

Gabi, fajnie, że jesteś :).

Danula świetnie sobie radzisz! Mi montowanie suwaczka zajęło wiele trudu mimo iż nigdy nie miałam oporów do nowinek technicznych :-)
ostatnio nauczyłam się jak ładować fotki i mam coś dla was na ten ponury dzień!
tulipso.jpg

Ale piękne jest to zdjęcie. Od razu robi się weselej :-)
Ale powiem Wam, że u mnie dzisiaj jest przepięknie na dworze, słońce świeci prawie cały dzień :-)

W Gdynii szaro-buro :-(

Mam wynik badania histopatologicznego...
Ciekawa jestem co tam wywnioskowali, szkoda, że po łacinie, muszę jeszcze tydzień poczekać aby się dowiedzieć.

Aga witam :-)

Sonita
jak napisane nie wiele to standardowa formułka, że zwykłe poronienie jak więcej to już jakieś wyniki

reklama
Alutka bedę myslami z Wami jutro, napewno wszystko bedzie dobrze. Kciuki zaciśniete bardzo mocno.
Słodziutka przeciez wiesz że w papierach siedzę. I jeszcze do końca kwietnia posiedzę, juz się wkurzam na te wszystkie tabelki:crazy::crazy::crazy:, a łatwiej mi sie pisze w pracy bo tam jetsem w stanie zmusic sie do roboty i zawsze ktos pomoże.
Carri strasznie długo czekasz na cytologie ja najdłuzej czekałam 2 tyg.
Danula sliczne suwaczki:tak:
Also dobrze że Juleczka pomogła. Kto wie może z niej niezła masażystka kiedyś wyrośnie.
Anesto śliczne te Twoje królewny, tez bym takie dziewczynki chciała.
Gloria ja tez sie bałam zabiegu ( najbardziej tego zeby nie spieprzyli roboty). Najwazniejsze żebyś zabrała ze soba kogos bliskiego to naprawde duzo daje. Ze mna po pierwszym zabiegu siedziała mama, przy drugim mąż, nawet nie chce myslec co by było gdybym była tam sama.Bądź dzielna kochana i wracaj szybciutko do Nas. Wszystkiego najlepszego i spełnienia wszystkich marzeń życzę.;-);-);-)
Magdalenko śliczne zdjęcie masz w avatarku, ładna kobietka z Ciebie:tak::tak::tak:

Do góry