Agusia....bardzo mocno Cię tulę,niestety tylko wirtualnie ,wiem kochana co czujesz ja widok trumienki mam do dziś przed oczami,niestety troche to jeszcze potrwa...zanim nauczysz się z Tym zyc....ale powiem Ci ze za jakis czas spojrzysz na to nieco inaczej....zawsze mozesz isc i zapalić lampkę swojemu Aniołkowi,porozmawiac....niestety nie kazda z nas moze to uczynic.....Tulę Cię naprawde cieplutko,z czasem bedzie lzej i pamiętaj,że my tu zawsze jestesmy gotowe Cię wesprzec i wysłuchac.....
Mordoklejko.....no to czekamy na wiesci.....szybkiego i sprawnego rozwiązania.....ciekawe która z Was bedzie "pierwsza",Ty czy Mirka....
Pixelka...no teraz to jest ładniusi juz brzusio....
Selenko.....ano rozłożyło mnie i to okropnie ale dziś juz trochę lepiej...dziękuję...
Edytko...mi tez Was brakuje gdy nie mogę byc na bb...ale niestety brak sił i gorączka z bólem nie pozwoliły......mam nadzieję kochana ze Twoje smutki juz sobie poszły w siną dal.....
Wróbelek...nie forsuj się tak....więcej odpoczynku,trzymam kciuki za tą tajemniczą sprawę....
Gabi...kochana nie zamartwiaj się tak bardzo,choć wiem ze łatwo mi się mówi...juz tyle Wam się udało przetrwac...bedzie dobrze ja mocno w to wierze....głowa do góry...a Synus tez pewnie wróci do swojej "normalności"...tulę....
Angelko....dobrze ze ząb przestał boleć...ale może warto się przejsc do dentysty,,..buuu....;-)
Agnieszko....dziękuję za zyczonka na n-k.....
Koti...czekamy na fotki...męzatko........
Also,Allaa,Aga Ir,Ola,Ona,Agi,Haniu,Scarlet,Cyniczna,Niusia,Mała,Dlaczegotak,
Anesto,Jezyk,Malalena,Marlenko,Pyzunia,Szafirek,Kinguś,Karola,Alicja,Alutka,
Anetka,Agusia,Magdalenka,Dilajla,Enka,Beti,.....i wszystkie nie wymienione kochane dziewczynki pozdrawiam......i zyczę miłego wieczoru....