reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Koti przesyłam Ci troszeczke spóźnione życzenia ale jak najbardziej szczere:tak::tak::tak:

Życzę wszystkiego czego Wam trzeba:
autostrady wiodącej do nieba
bez żadnych ograniczeń prędkości,
do tego jeszcze ogromu radości
z każdego, coraz szczęśliwszego dnia,
który spełnia Wasze marzenia.
Żeby Wam nigdy nie zabrakło w domu
talerza klusek i makaronu
słońca bez końca, kwiatów pachnących,
a tuz za oknem ptaków śpiewających.
Każde z tych życzeń na pewno się spełni,
ponieważ płynie prosto z serca głębi.

reklama
A teraz zyczenia specjalnie dla Nas:

Z okazji tego szczególnego dnia
chciałabym Wam życzyć wszystkiego najlepszego.

Spełnienia wszystkich marzeń
zarówno tych malutkich jak i troszkę większych.
I pamiętajmy o tym zawsze, że świat bez kobiet nie miałby sensu.

Ja niestety na kwiaty i życzenia od mojego ukochanego męża z okazji Święta Kobiet nie liczę. Tak mnie wczoraj wieczorem wkur...wił, że spał na kanapie, a teraz jeszcze focha strzela - cholera jedna.

Agunia AJ zdrówka życzę
Carri, Słodziutka całuję mocno gdzie tylko sobie chcecie:-):-):-)
Syla lepiej odwiedź jeszcze raz doktora, bo teraz ty i maluszek jestescie najważniejsi.
Buziaczki dla wszystkich ślicznych Pań i super niedzieli wam życzę.

I ja sie dolaczam do zyczen i wszystkim Kobietkom zycze spełnienia marzeń!

koti, wczoraj mnie nie bylo, ale dzis skladam najserdeczniejsze zyczenia wszelkiej pomyslnosci na nowej drodze zycia.
Pozdrowionka

Witam drogie panie..

Agatko ja poporszę ... w :szok::-D:-D
Cóź ten Pawcio wczoraj przeskrobał????Aż się boję zapytać... tak czy siak trzymam Twoją sztamę i ponapieprzam troszkę na niego :wściekła/y::angry::crazy::-D

AJ Kusicielko kuruj się kuruj u nas dzisiaj ZAKOPANE ZNOW :wściekła/y::angry::crazy: i rano jak wstałam by jechać do pracy... zerknęłam przez okno i poszłam spać dalej :crazy::wściekła/y::angry: tyle śniegu znów....

iza30 jak się czujecie?

Asiu jak trucie ząbka? I jak samopoczucie?

Alu zazdroszczę pięknej pogody.. udanego spacerku Wam życzę...

Aaaaaa i wszystkim nam.. słoneczka i osiągnięcia upragnionego celu...
006.gif

Witajcie :-)

Kasiek ile wczoraj fliudków rozdałaś :-D:-D:-D

Jutro dzień kobiet, a mój M. skręcił kostkę....
Spuchła mu strasznie, nie może chodzić, sprytny jest.
Na szaleńcze obchodzenie tego dnia z nim raczej nie mam co liczyć.
Bardziej to on ma swój dzień, chodzę, skaczę, biegam wszystko mu przynoszę, robię :angry:
Ale mu się udało, za parę dni sobie odbierzesz ;-);-)

ja od studentow w tamtym roku dostalam 50 żółtych tulipanów:))
Super :-)

Sonita moj tez tak mowi
zjob mi helbate cio ??
jubis mnie???
a ja tac!
a on to zjob mi tosty :D
Ale cwani ci nasi faceci :-D:-D:-D

Ja niestety na kwiaty i życzenia od mojego ukochanego męża z okazji Święta Kobiet nie liczę. Tak mnie wczoraj wieczorem wkur...wił, że spał na kanapie, a teraz jeszcze focha strzela - cholera jedna.
Że oni wiedzą kiedy nas wkurzyć :baffled:

Ja mam trochę wyrzuty sumienia bo ja nic nie robię tylko się obijam :sorry2: w sumie to tylko gotuję i to mój M musi skakać przy mnie. I się żali do kota, że jeszcze prze 7 miesięcy tak będzie :-D:-D

Witam Beatko.. witam.
Super że Twój M ma się komu wyżalić.. hahahha. A Ty nie mniej wyrzutów sumienia.. Tylko sobie "bimbaj"
Znikam bo strasznie źle się czuje................:dry::baffled:

reklama
czesc laseczki
a ja dopiero wstałam,mam dosyć spania za wszystkie czasy
M spi po nocce to co miałam robić,tak wiec ja,M i pies spalismy ile wlezie hehe
Wszystkim fajnym babeczkom z tego forum wszystkiego najlepszego życzę,zdrówka,szczęścia i spełnienia marzeń!!!

Do góry