reklama
angelka123
i tylko nadzieja......
o i wszystkie poszly
pieknie :-(
pieknie :-(
slodziutka_e
Fanka BB :)
Marzenko, Izunia, Sonitka, Alicja wszystkie was tulę do snu :*****
paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Dziękuje za miłe pogaduszki..
Sonita.. niop DOBRANOC hihi
paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Dziękuje za miłe pogaduszki..
Sonita.. niop DOBRANOC hihi
slodziutka_e
Fanka BB :)
Asiu nie smutaj się.. kochana!
Jutro obiecuje poprawę.. dobranoc.. słodkich snów.. bez koszmarków Ci życze.
kasiek(Kasiu) buziaki :*
Już mnie nie ma paaaa
Już mnie nie ma paaaa
angelka123
i tylko nadzieja......
Asiu nie smutaj się.. kochana!
Już mnie nie ma paaaa
no lec, lec ;-)
Agnieszka_AJ2811
[*] 21.05.08 [*]12.05.09
Witajcie.....w niedzielny poranek.....pogoda u nas beeeeeeeeee...ale mnie to nie przeszkadza bo i tak leze w łóżku.....Nadal ledwo zywa.....ale bez Was jakos nie potrafię.....
Pozdrawiam ciepło Was wszystkie i życzę z okazji Dnia Kobiet....wszystkiego najlepszego abyście zrealizowały wszystkie zamierzone cele i aby spełniły się wam marzenia....
Miłego dnia kochane.....
Pozdrawiam ciepło Was wszystkie i życzę z okazji Dnia Kobiet....wszystkiego najlepszego abyście zrealizowały wszystkie zamierzone cele i aby spełniły się wam marzenia....
Miłego dnia kochane.....
Załączniki
Magdalena26
Nadzieja umiera ostatnia.
Witam i życze wszystkim spełnienia marzeń z okazji dnia kobiet!
marlena78 nie pisałam wczoraj bo zasnelam ale dziekuje za zaproszenie
marlena78 nie pisałam wczoraj bo zasnelam ale dziekuje za zaproszenie
syla28
Mama Aniołka 30.04.08
witajcie
KOTI- duzo szczęscia na nowej drodze życia, aby od teraz juz tylko wszystko układało się po Waszej myśli no i życzę dzieciaczka:-))
A wszystkim Kobitkom w dniu naszego święta życzę aby kazda z nas mogła zrealizować się jako kobieta, jako matka....bo to nas najbardziej czyni wyjątkowe...i każda z nas na to zasługuje...
Mój kochany mąz uraczył mnie dziś 25 tulipanami, przepiękne... taki powiew wiosny...
A u nas bez zmian, leże i leże... rana nadal krwawi, juz z kolejnego miejsca,chyba znowu wybierzemy się do szpitala,z łóżka nie mam siły wstać bo wciąz na relanium jade, nudzi mi sie okropnie, to juz 10 tydzień jak leze...
no nic miłego dnia, a ja mam z milion odcinków dr House do obejrzenia...
KOTI- duzo szczęscia na nowej drodze życia, aby od teraz juz tylko wszystko układało się po Waszej myśli no i życzę dzieciaczka:-))
A wszystkim Kobitkom w dniu naszego święta życzę aby kazda z nas mogła zrealizować się jako kobieta, jako matka....bo to nas najbardziej czyni wyjątkowe...i każda z nas na to zasługuje...
Mój kochany mąz uraczył mnie dziś 25 tulipanami, przepiękne... taki powiew wiosny...
A u nas bez zmian, leże i leże... rana nadal krwawi, juz z kolejnego miejsca,chyba znowu wybierzemy się do szpitala,z łóżka nie mam siły wstać bo wciąz na relanium jade, nudzi mi sie okropnie, to juz 10 tydzień jak leze...
no nic miłego dnia, a ja mam z milion odcinków dr House do obejrzenia...
reklama
W Dzień Kobiet życzę Wam abyście odnalazły w ciszy swoje myśli i marzenia, w bliskich Wam osobach siłę i piękno stworzenia, w otaczającym świecie radość istnienia, w kolorach, smakach i zapachach, wielkość natchnienia, a w sobie miłość i byście miały szansę obdarzyć nią kogo tylko zapragniecie.
Ostatnia edycja: