reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
hahah no tylko zeby to bylo takie proste ja ostatnio jestem strzepkiem nerow pultam sie o wszystko buuu
a odnosnie antybiotyku to ta lekarka chyba wie co robi w koncu jest specjalista od chorób płuc tzn. ja ma taka nadzieje

A co do palenia Ja rzuciłam w maju i czuje się o niebo lepiej i nie wiem za co bym teraz paliła, po prostu mnie nie stać Ciebie pewnie też ;D

Ja wiem co czujesz, ale powiedziałam sobie, że rzuca 1 maja i tak sie stało. Po prostu musisz sama sobie to obiecać

no ja juz prawie nie pale gora 3 fajki na dzien staram sie rzucic ale ciezk mi to idzie jak sie ma palacza w domu i tak ma juz zakaz palenia w domu ja sie tylko boje ze jak przestane palic to zaczne żreć juz mam na plusie 10kg szok ale postaram sie nie mam wyjscia bo paleniem tylko opuźniam leczenie
ja uciekam dziewczymnki pobawic sie troszke masa solna moze cos wymodze :-) buziaczki i miłego wieczorku Wam zycze papa

reklama
Ja paliłam jak chodziłam do licka, przez jakieś 3 lata, a potem rzuciłam jak miałam 18 lat, hehehe, nie wiem nawet dlaczego:-D Ale odrazu poczułam się lepiej i w życiu do tego nałogu nie wrócę!!!!:tak:Trzeba postanowić i koniec z dnia na dzień, bo ograniczanie nic nie da.Raz a porządnie!!! Zresztą Alicja jest dobrym przykładem:tak::-)

Do góry