reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witaj Asiu.,.. to tak jak napisałam.. własnie ze mierza wszystko co się da. By ocenić czy wszystko jest ok.
Zmęczona?

Haniu cóż się nagle stało? Tulę mocno do serduszka... Dobrej nocy bez łez życzę.

reklama
Agusia czemu nie pójdziesz na usg i do ginka. Całkiem innego jak byłąś. zresztą jeszcze za wcześnie by ciąża mogła dawać o sobie znaki.. Więc jak najbardziej powinnaś skonsultować się z lekarzem.
A ten przypadek co opisałam jest prawdą bo dziewczyna ma zdrową córkę co ma 6 lat.

Witaj Asiu.,.. to tak jak napisałam.. własnie ze mierza wszystko co się da. By ocenić czy wszystko jest ok.
Zmęczona?

Haniu cóż się nagle stało? Tulę mocno do serduszka... Dobrej nocy bez łez życzę.

oj zmęczona :(

Haniu, ach.... ja mam te placzliwie soboty... ale to pomaga bo potem w niedziele juz jest ok

Caluje Was Kochane, lete spac

Alutka nie ma sprawy zaraze Cie swoim szczesciem:)

Edytko ty piracie drogowy !!!! Ciesze sie ze wycieczka byla udana :)Och... Dobrze ze Ciebie nie musze zarazac dobrym humorkiem ...bo mam wrazenie ze cala promieniujesz ...

Koti trzeba Ci zrobic wieczór panienski :)

Haniu nie płacz......nie smutaj sie ...... Prosze ....Trzym sie i badz dzielna ....Razem damy rade .... Musisz uwierzyc w to ze bedzie dobrze

Nic ja mykam .....Oczka mi sie kleja wiec czas chyba na senny odpoczynek ...Oczywiscie kazdemu zycze spokojnej nocy i zero smutków ....zero łez.....DOBRANOC DZIEWCZYNY

Czesc Dziewczynki
Dopiero z pracy wrócilam, padam na ryjek
Co do USG genetycznego to ja mialam w 12 tygodniu, no i wtedy tez okazalo sie ze Dzidzius ma obrzek :( ale ginka sprawdzila wszystko poczawszy od raczek skonczywszy na pecherzu moczowym.
A gdzie się robi takie usg? Na normalnym sprzęcie w gabinecie czy na jakimś specjalnym? I za ile? Jak mogę zapytać oczywiście.

A gdzie się robi takie usg? Na normalnym sprzęcie w gabinecie czy na jakimś specjalnym? I za ile? Jak mogę zapytać oczywiście.

ja za normalne usg placilam 60 za genetyczne 90, robi sie to na tym samym sprzecie, naprawde nie rozni sie ono niczym od tego zwykłego... tylko na tym zwyklym nie przyglada sie tak dokladnie budowie Dzidziusia

Ostatnia edycja:
reklama
Witam moje słoneczka późną porą

Agi - kochanie cieszę się ze jestes mam nadzieje ze z dnia na dzien bedziesz czuła sie lepiej buziolki wielkie no i futrzak przesliczny :-)

Cari - dziękuję za pamięć wspaniała z Ciebie kobietka :-)

Edi - skarbie Ty moj ty wisz co DZIEKUJE i mam nadzije ze tak bedzie

gabi - ja kciuki mam cały czas zaciśniete i uz prawie 35tc wiec sie udalo to 8mm moze nie jest fascynujace ale etraz juz jestesmy spokojniejsze i nie martw sie prosze ze nie masz wsparcia w domku :-( pamietaj kochanie ze masz NAS :-) buziam Cie

cyniczna - fajnie ze jestes , ciesze sie ze z dizdzka wszystko ok noa ten chau chau hmmm musiał wygladc cudnie wime bo moj gefer tez futrzasty i wiem jak to boli ja wujdzie na desz wrrrr

haniu - ja poprostu nie skomentuje to szczyt hamstwa mnie tez zwolniono z pracy ale po powrocie ze zwolnienia uslyszalm ze i tak 3 raz zajde w cize i pojde odrazu na L4 wiec jestem nie przydatnym pracownikiem ciagnelam L4 od psychiatry przez 2miesiace a teraz załuje ze tak krótko w koncu jak to pani w urzedzie powiedzial mam praw 182 dni wiec sie nie zastanawiaj kochana i na L4 no i do sądu nie opdaruj gnjkowi ;-)

maril - witam wśród aniołkowych mam przytulam mocno zagladaj do nas cześciej to dal twojego aniołka
[*]

ona - strasznie sie ciesz ze sie pojawilas zagladaj t czesciej martus ma nadzieje ze czujesz sie juz lepiej

bananiaro - ty mały pijaku ;-) buziole kissssssssss

marzenka - biedna kanapa buuuuu mały psotnik z tego bigla ;-) moj kundlowaty włochaty gofer nic nie zniszył dawj mu duzo zabawek kosci nich ma dziciak zajecie i mow mu ze nie wolno kanapy bo ja to boli haha ;-)

kinguś - moje serdeczne gratulacje z okazj 1wszego żyganka ;-)

malutka - to burak jakiś ludzie szukaja sensacji z cudzego nieszcescia debil trzeba mu bylo dogadac rzeby mu w piety poszlo

ozkane - ni smutaj kochanie masz Nas wiem ze smutno tak samemu jedyna rozrywka specer z dzieckiem i wizyta w sklpei zagladaj do NAs czesciej :-)

andzi - selena - kochana 540gr to kawął kobiety ;-) oby rosła zdrowo pogłasz brzuiso od e-cioci

Aga AJ - dziekuje kochanie , ze o mnie pamietasz przytulaski słoneczko dla nas wyjdzie i ma nadzieje ze jak najszybciej :-)

iławianka - wspaniały wschód słońca oby i dla mnie taki szybko sie pojawil

alutka - my CIEBIE tez kochamy :-)

koti - ja nie chce nic mowic ale jeszcze 4 dni wow musimy pamietac zeby brame zrobic moze jakas flaszka wpadnie haha , mam nadzieje ze buty juz kupione :-)

magdalenka - :-9 przytulam Cie mocno szczerze powiem nie rozumiem twojego organizmu jabym poszla do jakiegos specjalisty buziaczki

nie woie co u Syli dalej nie daje znaku zycia jutro do niej zadzwonie

uffffffffffffffffff to se popisałam mam nadzieje ze nikogo nie pominelam a jesli tak to bardzo przepraszam staralam sie jakmoglam jutro ups yztn, dzis ide do pulmonololgo no ciekawe co mi powie wieczor z dziewczynami sie udal choc jednanie dotarla musial jechac do pracy nie moglysmy sie nsgadac i chumorek sie poprawil zobaczymy n jak dlugo buziam Was mocno i
DZIĘKUJĘ , ŻE JESTEŚCIE KOCHANE MOJE KOBIETKI

Do góry