reklama
magdalenka38
Fanka BB :)
Słodziutka - idę do kliniki 13 właśnie - nie mam siły do "zwykłych" ginów chodzić. Ja przyjęłam, że test w niedzielę był błędny i po prostu w tym cyklu nie byłam w ciąży w ogóle.
Agusia537
20.02.2009r (*) Gabrysia
Witajcie dziewczynki póżnym wieczorkiem. Ja znowu ze swoimi problemami do Was jak w dym
Czy miała z Was któraś kiedys ciąże urojoną???
Kurcze od kilku dni czuję coś jakby ruchy dziecka, a przecież jestem niespełna 2 tyg po łyżeczkowaniu, mam ten torbiel... Nie wiem co jest ale te ruchy są widoczne gołym okiem i przykładając ręke czuję twardą dość dużą kulke
Do ginka idę we czwartek ale wstyd, aż mówić o takich objawach:-(
Czy miała z Was któraś kiedys ciąże urojoną???
Kurcze od kilku dni czuję coś jakby ruchy dziecka, a przecież jestem niespełna 2 tyg po łyżeczkowaniu, mam ten torbiel... Nie wiem co jest ale te ruchy są widoczne gołym okiem i przykładając ręke czuję twardą dość dużą kulke
Do ginka idę we czwartek ale wstyd, aż mówić o takich objawach:-(
slodziutka_e
Na usg genetycznym (przeważnie jest 3D lub 4D - niech mnie ktoś poprawi jak źle piszę) i niczym nie różni się od normalnego tyle że robi je ktoś kto zna się na takich rzeczach jak pomiary dziecka. Tzn sprawdza czy nie ma jakiś wad rozwojowych, sprawdza czy długość nóżek, rączek itp odpowiada czasie ciązy, czy sa oczka, paluszków czy jest po pięć u nóźek rączek.. tak jak napisała Andzi.. sprawdzają wszystko. Od stóp po włoski na głowce.. i wątrobkę.
Wiesz Haniu mogę się mylić bo nigdy nie mialam robionego usg genetycznego Bo Ono jest wykonywane albo z racji występowania wad w rodzinie albo z racji wieku matki w ciąży.
Ale tak tłumaczyła mi psiapsiólka która takowe usg miała wykonywane.
Wiesz Haniu mogę się mylić bo nigdy nie mialam robionego usg genetycznego Bo Ono jest wykonywane albo z racji występowania wad w rodzinie albo z racji wieku matki w ciąży.
Ale tak tłumaczyła mi psiapsiólka która takowe usg miała wykonywane.
slodziutka_e
Agusia są dwa wyjścia.. (witaj tak na marginesie)
że albo naprawdę uroiłaś sobie ciąze - bo bardzo przeżywasz JEJ startę..
albo (nie chcę Ci robić nadziei) ale taki przypadek był - słyszałam - i jest to gwarantowaną prawdą że po łyżeczkowaniu okazało się że dziewczyna nadal była w ciązy...więc..
że albo naprawdę uroiłaś sobie ciąze - bo bardzo przeżywasz JEJ startę..
albo (nie chcę Ci robić nadziei) ale taki przypadek był - słyszałam - i jest to gwarantowaną prawdą że po łyżeczkowaniu okazało się że dziewczyna nadal była w ciązy...więc..
slodziutka_e
Dobra dziewczynki nie wiem jak Wy ale ja IDEM spać.
Zmęczona jestem a jutro jeszcze mam nalot "fachowców" siostry by podglądneli nasze mieszkanko bo siostrze się bardzo podoba .. i nie umie fachowcom powiedzieć co i jak. Więc im chce pokaząć. Więc znów się nie wyśpię :-)...
Do napisania..
Buziam Was wszystkie.
Agatko...:--( przeczytaj GG... Ty wiesz .... smutno mi buuuuuuuuuuuuu
Zmęczona jestem a jutro jeszcze mam nalot "fachowców" siostry by podglądneli nasze mieszkanko bo siostrze się bardzo podoba .. i nie umie fachowcom powiedzieć co i jak. Więc im chce pokaząć. Więc znów się nie wyśpię :-)...
Do napisania..
Buziam Was wszystkie.
Agatko...:--( przeczytaj GG... Ty wiesz .... smutno mi buuuuuuuuuuuuu
Ostatnia edycja:
Hanka3450
MIKOŁAJ[*]02-01-2009 41tc
Dobranoc kochane dziewczynki. Dołek mnie złapał. Chyba nastąpiło "zmęczenie materiału" idę sobie popłakać. Ponoć czas goi rany. Jakoś tego u siebie nie widzę. Za dużo tego złego. Wiem, że się nad sobą rozczula. ale tak mnie dopadło. Do jutra. Buziaki.
angelka123
i tylko nadzieja......
Czesc Dziewczynki
Dopiero z pracy wrócilam, padam na ryjek
Co do USG genetycznego to ja mialam w 12 tygodniu, no i wtedy tez okazalo sie ze Dzidzius ma obrzek ale ginka sprawdzila wszystko poczawszy od raczek skonczywszy na pecherzu moczowym.
Dopiero z pracy wrócilam, padam na ryjek
Co do USG genetycznego to ja mialam w 12 tygodniu, no i wtedy tez okazalo sie ze Dzidzius ma obrzek ale ginka sprawdzila wszystko poczawszy od raczek skonczywszy na pecherzu moczowym.
reklama
Agusia537
20.02.2009r (*) Gabrysia
To raczej nie mozliwe. Lekarze by nie widzieli? Tyle razy usg miałam!!!
Chciałabym, ale nie roję sobie w głowie, po zabiegu nie mogłam się pogodzić i nie pogodze się z odejściem maleństwa nigdy ale przez chwilę nawet nie myślałam, że nadal jestem w ciązy. Opłakiwałam stratę i robię to nadal nie myśląc, ze moja Lala jest we mnie. Także na urojenie mi to nie wygląda, a i nie wierzę w to, że miałabym takie szczęście bycia nadal w ciąży....
Nie rozumiem swojego organizmu...
Dowiadywałam się cczy torbiel się rusza ale z tego co usłyszałam to nie...
więc już nic nie wiem, ale dziękuję za odp....
Chciałabym, ale nie roję sobie w głowie, po zabiegu nie mogłam się pogodzić i nie pogodze się z odejściem maleństwa nigdy ale przez chwilę nawet nie myślałam, że nadal jestem w ciązy. Opłakiwałam stratę i robię to nadal nie myśląc, ze moja Lala jest we mnie. Także na urojenie mi to nie wygląda, a i nie wierzę w to, że miałabym takie szczęście bycia nadal w ciąży....
Nie rozumiem swojego organizmu...
Dowiadywałam się cczy torbiel się rusza ale z tego co usłyszałam to nie...
więc już nic nie wiem, ale dziękuję za odp....