reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Dobry wieczór i dobranoc
już późnawo.......

Agi , Ozkane dobrze że jesteście..... cóż BB jest jak nałóg ale taki pozytywny bo pomaga......
jeśli zniknę z BB to będzie oznaczało że już zrezygnowałam z walki o moje maleństwo..... ale mam nadzieję że tak się nie stanie..... chociaż ostatnio bywa róznie.....

Carri zaraź mnie troszkę swoim szczęściem.....

Agusia jak syneczek???????

AJ buziaczki, może i dla nas też zaświeci takie piękne słoneczko

kocham was wszystkie i dobranoc

Eh....muszę zmykac połozyc Gosię spac....jakby mnie M nie wpuscił do kompa...to zyczę Wam wszystkim dobrej i spokojnej nocy.....
015.gif

a jutro samych dobrych nastrojów.....
018.gif
031.gif

Witam się z Wami wieczorowo...
Już po wycieczce.. było super.. i mandacik za szybką jazdę :szok::zawstydzona/y:

Ale mimo wszystko mandat nie przysłonił szczęścia z wycieczki.

Edytko cieszę się że napisałaś! Martwiłam się o Ciebie i nie raz nie dwa.. wołałam za Tobą.

Agatko!!! Ty wiesz co chcę Ci przekazać "cholerko" jedna! Broniu tutaj na zdjęciu całkiem inaczej się prezentuje ... jak rasowy królik.. a ja dzisiaj powiem Ci jadłam pyszny pasztet z królika :-p

Dobrej nocki w takim bądź razie Agulka.. Gosia o tej porze jeszcze nie śpi?:szok::-D

Dziewczynki cieszę się Waszym szcześciem a jak się smutacie smutam się razem z Wami.

Gabi - nie chcesz - nie namawiam na zwierzenia w internecie. I niestety nie umiem Ci więcej pomóc jak tylko wspraciem na BB i modlitwą którą daję "Ci" codzień.
Trzymaj się i wiedz że masz nas..choć czasem pochodzimy z różnych zakątków Polski, pomagamy sobie jak niejeden pseudo przyjaciel na miejscu - cokolwiek to znaczy - jesteśmy z Tobą.

Zdechlunku cieszę się ze jednak to zwolnienie przeszło..

Haniu nocna Twa waleczność mi się podoba! Tak trzymaj nie daj się tym skur**** wykorzystywać.. Taaaaa gadki "jest pani dobrym pracownikiem" dopóki pani nie zajdzie w ciążę :angry::wściekła/y:
Działaj ale teraz również z M :-p

Scarlet(Haniu) jestem jestem ale co dzień nie piszę o wszystkich.. tylko o tych co się pokazują albo których "mam w pamięci"... bo co dzień wywoływanie kogoś też jest bez sensu...:sorry2:

Maja Twój Wielki Dzień zbliża się nieubłaganie.. czy trema jest?

reklama
czesc Slodziutka. Tak dzien sie zbliza wielkimi krokami, a ja o nim nie mysle bo mnie skreca z bolu. Lekarz zalecil brac na razie hepatil, bo to raczej watroba po ketokonazolu :baffled: . to bole bole napadowe :baffled: jak nie przejdzie to trzeba bedzie czyms mocniejszym ten bol postraszyc, ale pewnie badania wtedy tez :baffled:
mam nadzieje ze przejdzie do soboty, bo pojde w pol zgieta i nici z wystepu w czerwonych bucikach :crazy:

Do góry