reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

:-)
Ona: Czesc
On: No nareszcie, juz tak dlugo czekam!
Ona: Moze chcesz, zebym poszla?
On: Nie! Co ci przyszlo do glowy?
Ona: Kochasz mnie?
On: Oczywiscie o kazdej porze dnia i nocy!
Ona: Czy mnie kiedys zdradziles?
On: Nie! Nigdy! Dlaczego pytasz?
Ona: Chcesz mnie pocalowac?
On: Tak, za kazdym razem i przy kazdej okazji!
Ona: Czy bys mnie kiedykolwiek uderzyl?
On: Zwariowalas? Przeciez wiesz, jaki jestem!
Ona: Czy moge ci zaufac?
On: Tak.
Ona: Kochanie...

( Po slubie: czytac od dolu w góre he he..................)

:-D dobre

reklama
Carri film naprawde poruszający.

Malutka80 zobaczysz, ze doczekamy sie maluszkow, moze jeszcze w tym roku :-) z ta nadzerka to naprawde jakas dziwna sprawa. Ja zaufalam temu lekarzowi i w kwestii nadzerek itd trzymam sie jego.

ja gdyby był cud i wszystko zgodnie z planem to za 4 dni powinnam mieć @, ale pewnie będę musiała jeszcze czekać ze 2 tyg.

Kinguś, bardzo się cieszę!

Edytka, okazało się, że moja siostra dzisiaj wyjątkowo nie miała angielskiego i sprawdzian pewnie będzie jutro. A zła jaka była, że wczoraj tyle wkuwała, hahaha.

Koti na urodzenie dziecka w tym roku to ja nie liczę :-D ale zafasolkować w tym roku bardzo bym chciała. Na razie nie mogę się doczekać staranek o fasolkę które na pewno będą bardzo przyjemne ;-)

musze iść trochę przy garach postać bo mój pan i władca zadzwonił że wraca glodny do domu Hehe teraz to głodny, ale jak od razu po pracy z kumplem na piwko szedł to jakoś głód mu nie dokuczał ;-)

:-)
Ona: Czesc
On: No nareszcie, juz tak dlugo czekam!
Ona: Moze chcesz, zebym poszla?
On: Nie! Co ci przyszlo do glowy?
Ona: Kochasz mnie?
On: Oczywiscie o kazdej porze dnia i nocy!
Ona: Czy mnie kiedys zdradziles?
On: Nie! Nigdy! Dlaczego pytasz?
Ona: Chcesz mnie pocalowac?
On: Tak, za kazdym razem i przy kazdej okazji!
Ona: Czy bys mnie kiedykolwiek uderzyl?
On: Zwariowalas? Przeciez wiesz, jaki jestem!
Ona: Czy moge ci zaufac?
On: Tak.
Ona: Kochanie...

( Po slubie: czytac od dolu w góre he he..................)

Hehhehe, dobre, ale się pośmiałam :-)

Niusia, kochanie moje nie zazdroszczę Ci, wiem jak to jest ciężko jak pracy nie ma i do tego to Twoje zdrowie...Mam nadzieję, że już niedługo Twoje zycie wyjdzie na prostą.... Trzymam za Ciebie kciuki:tak:

A ja juz jest po kolacji, w piecu się pali, wiec pewnie zaraz w domciu zrobi się ciepło i przyjemnie, męzuś w pracy i pewnie bardzo późno wróci:-( a ja teraz pooglądam sobie seriale, a potem kąpiel i do wyrka spać:-)

reklama
Mallutka80 ja też z nadżerką chodziłam kilka lat i żaden lekarz nic nie chciał z nią robić bo tłumaczyli, że dopiero jak urodzę, przetrwała nawet zabieg. Teraz jak urodziłam na badaniach kontrolnych okazało się że zniknęła samo się złuszczyło i wyczyściło, więc dlatego pewnie kazali czekać
Kinguś gratuluję, cieszę się że przyniosłaś tak wspaniałe wieści.
Kasiek świetne zakupy, podoba mi się łóżeczko turystyczne bo też się nad takim zastnawiałam ale w końcu kupiłam zwykłe.
Mireczko i Mordoklejko życzę szczęśliwego wodowania - sama dostałam kiedyś takie życzenia i udało się, więc trzymam kciuki za Was.
Mam sklerozę i zapomniałam co chciałam jeszcze napisać, więc pozdrawiam gorąco.

Do góry