reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
To nic Edytka ja bylam dzis w kosciele z rana i za Nas wszystkie sie wymodlilam.
Az stracilam poczucie czasu.
Bo imion niemoglam sobie przypomniec i tak po textach z postów sie za Was modlilam.

Iza, idź na zwolnienie jeżeli przez to będziesz czuła się bezpieczniejsza. Ja tym razem tez poszłam od razu na zwolnienie, bo się bałam.

Kasiek, u nas będzie Ignaś :))).

Edytka, tata z siostra chyba ok. Dzisiaj się trochę pouczyłyśmy angielskiego.

ALicja miłe chwile przed TOBA:-D:-D:-D

Also piekne imię....:-D:-D:-D:-DIGNAŚ:-D:-D:-D:-D normalnie przewaga chłopów na forum,,hehee

Słodziutka,,,,,,:-D:-D:-D:-Dczekam na przedłużacz,,,,,:-D:-D
UCIEKAm bo o 5 musze wstać do pracy , może uda się zasnać,,,, z pracy sie odezwę.....:-D:-D:-D:-D

MIŁEJ NOCKI!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D

CARRI PO PROSTU ZWALIŁAŚ MNIE Z NÓG :rofl2: Dzięki za miłe słowa. :tak:

Malutka przytulam Cie mocno.

Goska40ja witaj wśród nas. Wszystkie tu jesteśmy po stracie, ale dziewczyny są super i z Nimi łatwiej przez to przejść.

karola Tobie też dziękuję za pamięć.

Magdalenko trzymam kciuki za fasolkę i gratulacje oczywiście :-)

AJ mnie też ciężko wyciągnąć z cmentarza, siedziałam tam w sobotę godzinę. Dosłownie usiadłam przy grobie Mikołaja i płakałam. Ludzie patrzyli na mnie jak na idiotkę a mnie było wszystko jedno.

Iza30 Jak lekarz chce to może dać zwolnienie zanim zobaczy serduszko więc jak chcesz L-4 to poszukaj koniecznie innego lekarza bo ten dziwny jakiś jest jak dla mnie.

Słodziutka poradziłaś mi, żebym wzięła jeszcze troszkę zwolnienia i tak zrobiłam. W czwartek zadzwoniłam do firmy, że jeszcze nie przyjdę do pracy bo nie dam rady a już w piątek miałam kontrolę z pracy na co jestem tak bardzo chora :szok: Normalnie zwaliło mnie z nóg. Tylko nie miej wyrzutów sumienia, że mi tak poradziłaś bo ja i tak poszłabym na L-4 nawet jakby mi to cały świat odradzał.

Pomyślcie troszkę jutro o mnie. Szykuje się ciężki dzień dla mnie. Jutro mój Synuś skończyłby dwa miesiące. Nadal nie mogę uwierzyć, że nigdy Go z nami nie bedzię. Nigdy to takie wstrętne słowo. Nadal nie dostałam @ a to już 37dc czuję się jak w ciąży a test ujemny. Jutro mam umówioną wizytę u gina. Chciałabym usłyszeć, że jestem w ciąży. Wiem, że to trochę wcześnie po porodzie, ale tak bardzo chcę...

Chciałam wam jeszcze napisać, że Wasza terapia jest lepsza niż wizyta u psychologa :tak: Wiem bo byłam i mam porównanie :-)
Zdecydowanie lepiej u Was. ,

Carri, Malutka, Goska40ja, karola, Magdalenko, AJ, Iza30, Słodziutka, Koti, Scarlet, also, kasiekkm, Alicja i wszystkie inne dziewczyny mocno przytulam. Dobrze mi tu z Wami. (przepraszam, że nie pamiętam wszystkich imion, ale się staram i obiecuję poprawę :tak:)

Haniu to ja pomysle o Tobie jutro bardzo ciepło.
O jej jakie te rocznice sa smutne.
I jak wrocisz od lekarza to napisz jak tam, ja mysle ze na jedno bedzie dobrze i na drugie tez. Tylko zebys sie nie martwila.

reklama
Hej dziewczynki.
Iza30 idź do innego lekarza. Mój mi wciskał zwolnienie nawet jak nie było żadnego zagrożenia. Od razu mi dał jak tylko okazało się że jestem w ciąży. Przypuszczam że teraz jak zajdę (o ile zajdę :-() to też od razu wyśle mnie na zwolnienie.
Trzymam kciuki żeby z maleństwem wszystko było ok i żeby rosło zdrowo :tak:

Do góry