reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Witam wszystkie dziewczynki,,,:-D:-D:-Dja tylko na chwilkę,,,,,:tak::tak::tak:

Skarlet, Alicja, Also, Aga AJ, witam,,,,:-D

HEh nie pisałam bo jak zwykle w sobote dużo robotki:-D:-D:-D sprzątanie mieszkanka, zakupy,,,, heh a w niedzielę rodzinny spacerek , obiadek u mamusi:-D:-D zreszta jestem padnięta,,,, nie mam na nic siły,,,,:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

W nocy ni emogę spać to okropne,,, ma tak ktoś,,,,??? ze mni ezawsze był śpioszek,,,,, uwielbiałm spać na brzuchu:tak: a teraz spanie to jedna wielka meczarnia,,,,,:zawstydzona/y::zawstydzona/y:a tu dopiero połowa za mna:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:... kładę sie spać,,,,, pozycja prawy bok,,chwila ciszy,,,,,i co????.....Franio tak mnie skopie,że muszę się przekręcić,,,,,hehe pozycja lewy bok i co???? to samo.... Ten moj Franio to nocny ptaszek i wygodniś,,,,heh połozę sie na plecy i on tez smacznie śpi,,hehe ale ja nie umiem na plecach,,,:no::no::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:.... wszystko mnie boli, chodze jak potłuczona,,, heh,,,,,;-)heh al eco tam poświęcę się..... Igorek mój nabił wielkie limo,,,,, uderzył się o łóżko,,,,, masakra całe oko fioletowe i spóchnięte...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: masakra, wygląda jakby ktos go pobil,,,:no: a on poprostu szlała z kolegą i upadł w domu,,buuuu

SYLWUŚ,,,, trzymam kciuki z ZA WAS!!!!:-D:-D:-D

Słodziutka.......jak tam moje fotki,, to znaczy salonu....???? jak tam niedziela mineła,,, dużo odpisujesz, ale malutko piszesz jak u CIebie, tak mi się wydaje,, ty dobra duszyczka o wszystkich pamiętasz...:-D:-D widziałm zdjęcie ślubne,,,,,,pięknie wyglądacie,,,:-D:-D:-D

SELENKO..... jak tam spotkanie klasowe.. udane????? jak MADZIA???? rosnie?????:-D:-D:-D Pieknie tujęłas to forum,,,, zgadzam sie w 100%

ONa>.... odezwij sie wkońcu.........:-D:-D

KAROLCIA.... tzrymam nadal kciuki,, jak tam kartki juz wszystkie wykończone....???:-D:-D:-D

ALicja,, juz niedługo Twój wielki dzień heh niech noc poslubna będzie owocna,,,,,, widzę że juz długo nie palisz,, gratuluję....:-D:-D:-D

Aga AJ 1 suknia mi się podoba,,

Magdalenka gratuluje i trzymam kciuki:-D:-D

Gośka,, witam,,,,, głowa do góry zobaczysz że te forum naprawde pomaga...

AGA IRL.... śłiczny brzusio... babel rosnie.......:-D:-Dkiedy masz usg..może bedzie widać czy to córcia czy synek....:-D:-D:-D

Pixelko,, co u CIEBIE????? jak się czujecie?? jak WIKI???

MArlennko.....SZAFIRKU,, WIELKIE BUZIAKI,,,

JęŻyk piekna fotka,,heh cud,,,,,:-D:-D:-D

MIRKA, MORDOKLEJKA,, jak tam bable pchajasię na świat???

GUŚka.... pozdrawiam,:-D:-D:-D

Also..............chłopiec? jakie imie????:-D:-D:-D

Anesto.pochwal się swoim skarbem.....:-D:-D:-D

NIUSIA... mam nadzieję,że nastrój dziś lepszy.....:-D:-D:-D

ANetka, Wróbelek, Skarlet, MAdzia....BETI/...DIlajla, Mała, HAnia, DLaczego tak, Koti,Andzelika, cyniczna, Gabi, MAła,
Karola,Ki nguś,Agi,Ona,Ola,

BUZIAKI DLA WSZYSTKICH:-D:-D:-D:-D
Pixelka,Alutka,Sasetka,Wonka,Sonita,Gosia,Wróbele k,Alutka,Iławianka...pozdrawiam,, niewymienione bo gapaze mnie pewnie zapomniałam pozdrawiam......:-D:-D:-D:-D:-D

Biedny Igorek ucałuj go od e ciotek
hahahah Farnio dokucza w nocy no to widac ze to chlopak hahahahhahaha
kiedy wreszcie kochana na zwolnienie idziesz
juz koniec meczenia sie w pracy !!!!!!!!

Jakim to cudem kolezance udalo sie zapamietac wszystkie imiona??
Jestem pełna podziwu. Edytka tak samo jak napisze to o kazdym choc dwa slowa.
Ja tak nieumiem,z moja pamiecia to chyba cos nie tak...

reklama
Do góry