reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

I no jasne ze jest nie tak jak powinno,powinnysmy byc szczesliwymi mamusami-ja poniekąt tak-(mam6latka) Ale powinno byc tka ze pod sercem albo juz na rekach powinien nam sie rozwijac mlody czlowiek. I tak bedzie. Tylko musi byc ten odpowiedzi czas.

:-( w poniedzialek jade do szpitala po wynik histopatologiczny i znow mam zle przeczucia, tlumacze sobie ze poprostu przewrazliwiona jestem :no:

reklama
Przeciez bez wzgledu na to co sie dowiesz, losu w tej chwili nie odmienisz. Najwazniejsze ze jestescie zdrowi itd. (a mi nie robili takiego badania)(chyba niebylo z czego:(((

o to ciekawostka. Nawet niewiedzialam ze po zabiegu takie badania sie robi. Cos ty, napewno nic ci niejest, no nie, przeciez chory organizm nawet w ciaze nie zajdzie. Kiedys tu dziewczyny pisaly ze organizm wie co robi i jakby byl bardzo chory to w ciaze niezajdzie.

o to ciekawostka. Nawet niewiedzialam ze po zabiegu takie badania sie robi. Cos ty, napewno nic ci niejest, no nie, przeciez chory organizm nawet w ciaze nie zajdzie. Kiedys tu dziewczyny pisaly ze organizm wie co robi i jakby byl bardzo chory to w ciaze niezajdzie.

tak???? kurcze powiem Ci, że kamien spadł mi z serca... bo od wczoraj tylko o tym mysle.... :-(

no widzisz. Czy slyszalas kiedys zeby kobieta chora na raka czy z nowotworem byla w ciązy? To bylby chyba cud medycyny.
Choc moja kolezanka miala torbiele na jajnikach i cysty w piersiach i zaszla w ciaze i urodzila zdrowa dziewczyne a po tym okazalo sie ze wszysko sie jakos wchlonelo a torbiele sie jakos skurczyly. Nie wszystko jest wyrokiem i nie wsszystko przesadzone.

Witam Was kochane dziewczynki. Wróciliśmy już od siostry.

Carri(Izunia) więc dziękuje .

Marzenko Ty kłamczuszku ;-):blink:;-):blink::-D:rofl2: Fajnie że jesteś. Ale Twojego M powinnaś przegnać od tego kompa. Bo naprawdę się uzależni. Już wierzę że nie masz jak zdziałac by Go zaciągnąć do łózka..

Zdechlunku.. dobrze że napisałaś co u Sylwi. Cały czas trzymam kciuki za nich. Będzie dobrze, teraz już tylko dobrze. Z dnia na dzień będzie dobrzeć.
Tak jak i Ty masz nam wydobrzeć. Tylko odpowiednie leczenie.
Mam nadzieję że w UP dadzą Ci się wytłumaczyć. Zgoń wszystko na chorobę. Ostatecznie idź na L4.. wtedy nic Ci nie zrobią.

Asiu(angelko) Kochana wynik hist już dzisiaj nawet Gabi opisywała. Że nic innego jak badanie "szczątek" pod mikroskopem w celu wykluczenia zmian nowotworowych, gdyby było coś nie tak już dawno dzwonili by ze szpitala (tak robią-kontaktują się z chorym w celu dalszego leczenia) Lub napiszą że masz się udac do ginka w celu wykluczenia ciązy pozamacicznej bo moze już nie być nic... i nawet nie potwierdza ciązy.
Więc nie smutaj się. Rzadko kiedy wynik hist. coś daje.
A żałoba jak pisałam Asiu... musi trwać. A jak napisała Marzenka.. po stracie zawsze już będą wzloty i upadki.. góry i doliny.. ale po to mamy siebie by sobie pomagać.

gosiu40ja pisz do nas zawsze kiedy masz tylko ochotę. I jak naprawdę źle się czujesz to odpowczywaj dużo. A Ty miałaś zabieg usunięcia jajowodu jak jest przy ciązy pozamacicznej?

Haniu(scarlet) tak kinderbale są teraz urocze. Mnie czeka 4.03 i 14.03 dzieciaczków.. i jeszcze kilka dorosłych :sorry2:

Alutka a Ty gdzie się kochana podziewasz???

Widzę ze pustki na BB więc i ja uciekam do męża.

Ktoś pytał że "nie wiedziałam ze pracujesz" .Odpowiadam. Tak pracuje na siebie. Tyle że od poronienia zrobiłam sobie urlop i nie pracowałam. Ale wkońcu trzeba zderzyć się z rzeczywistością.. i wogóle wiosna idzie :-p:zawstydzona/y:

Dobranoc słodkie bananki na noc :-D

Alicja :***** również dziękuje

Karolka TULĘ!!!!!!!!!!!!!!!! humorku życzę! I Oby ta wstrętna @ nie przyszla :wściekła/y::no:

Paaaaaaaa

reklama
Edytko milej nocki!!! Utul Wiesia ;)
kurde jakies mi awizo przyszlo... na pewno nie ze szpitala... dobra nie wkrecam sie ;)
w poniedzialek odbiore wynik ze szpitala a potem lece do gina i dostane skierowania porobie badania, i za 3 miesiace Fasolek zagosci :)
tak zaplanowalam ;)

Do góry