reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witam. Słuchajcie dziewczyny, przepraszam, ze przerywam pogaduszki ale czy którąś z Was po łyżeczkowaniu bolał brzuch. Może za mało czasu mineło, bo zabieg miałam w piatek, krwawienie ustaje ale miewam bardzo silne bóle brzucha. Czy to normalne? I na wypisie ze szpitala wyczytałam, że szyjka przepuszcza palec... Czy to może mieć jakis negatywny wpływ w przyszłości???

ja mialam zabieg 12.02.2009 i poza lekkim krwawieniem nic mi nie dolega :no: czasami leciutki skurcz tylko
Co do tego, że szyjka przepuszcza palec... ja czekalam prawie 12 godzin od chwili wziecia tabletek bo wlasnie moja szyjka palca nie przepuszczala :-(

reklama
Olu wiem, ale wiem też jak Krzysiek reaguje na szpitale, wiem, bo leżałam w listopadzie i on naprawdę się męczył jak do mnie przyjeżdżał... nie będę go zmuszać, to musi byc jego wybór.

jak mogę ci doradzić weź go choć na 1 faze porodu , nic nie zobaczy strasznego , a ty będziesz miała do kogo buzię otworzyć , a zanim będzie rozwarcie 10 cm to czasem mija godzina a czasem 10

ja mialam zabieg 12.02.2009 i poza lekkim krwawieniem nic mi nie dolega :no: czasami leciutki skurcz tylko
Co do tego, że szyjka przepuszcza palec... ja czekalam prawie 12 godzin od chwili wziecia tabletek bo wlasnie moja szyjka palca nie przepuszczala :-(

ja tez tyle czekalam
nie stety

Ja przy pierwszym poronieniu to miałam nawet skurcze parte i urodziłam maleństwo, fakt, ze strasznie malutkie, ale jednak, a przy drugim tez miałam rozwarcie i mogli odrazu bez tabletek zacząć zabieg

Alicja1985 dołączyłam do Was już w dniu najstraszniejszym w moim zyciu, ale dziękuje za zaproszenia. Bardzo miłe jesteście i ciesze sie ze tu trafiła, choć wolałabym by okoliczności były inne. A jeśli chodzi o antybiotyk to dostałam i biorę go, mimo to miewam bóle nieraz aż straszne:-( i boję się. Chyba rzeczywiscie pojdę do gin.

reklama
Do góry