reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

a Słodziutka to chyba zapomniała o nas:crazy:
pewnie bija sie z Wiesiem o kompa w koncu pewnie jej powiedzial ze chce zrobic randke w ciemno i spotkac ta jedna jedyna
ale zeby to wszystko ulatiwc powiem ze to ja i po kopocie
Koti gdzie Ty
i reszta dziewczynek nie karzcie mi wsyztskich wymieniac
bo ja to skleroza chodzaca jestem:happy::szok:

reklama
Chyba nie, on jakoś nie jest przekonany, a ja nie chcę go zmuszać.... Dam radę sama, wiem, ze inaczej byłoby razem, ale cóż, jak ma to robić na siłę, to lepiejżeby go tam nie było i tak go bardzo kocham :-)

Witam. Słuchajcie dziewczyny, przepraszam, ze przerywam pogaduszki ale czy którąś z Was po łyżeczkowaniu bolał brzuch. Może za mało czasu mineło, bo zabieg miałam w piatek, krwawienie ustaje ale miewam bardzo silne bóle brzucha. Czy to normalne? I na wypisie ze szpitala wyczytałam, że szyjka przepuszcza palec... Czy to może mieć jakis negatywny wpływ w przyszłości???

ja to bym ni chciala z M rodzic jakos tak nie wiem :)
Agusia mnie nic nie bolało podobno powinno sie dostac antybiotyk czy dostalas cos taiego

Agusia, nie masz za co przepraszać, mnie po zabiegu bolał brzuch tylko kilka godzin, a potem już nie, jeżeli jest to bardzo mocny ból, to może skontaktuj się z ginkiem

reklama
Do góry