reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Kochane normalnie napiłabym się malibu z mlekiem ale mleka odpowiedniego bark, a samego malibu pić nie będę bo ostatnio Andzi pamięta jak na tym wyszłam ;-) i nie chcę budzić siostry i małej a tam gdzie śpią jest barek buuuuuuuuuu i ja tak o suchym pysku.. nie ładnie wykorzystujecie przewagę :-p

reklama
Izunia więc jeszcze raz dzięki za kolejkę i za pyszne deserki.. słodkich snów i dla Ciebie! Do juterka
P.S. A jakie badańka robiłaś?
Drinki zostawmy dla początkujących :-p:-D

Alicja wiem że niebezpieczne w niektórych lokalach nie podają wogóle. Ja nie pijem bo nie lubiem. Jak carri napisała jak wódkę to wolę solo :szok::-D

Agula AJ nasze zdróweczko kochana!

Malibu - pychota aż mi slinka cieknie? Ja też za Wasze zdrówko i jeszcze też lubię cytrynóweczkę i wściekłego psa ale bez tabasco

Ostatnia edycja:
Wiecie co? Szykuje się impra niedlugo na BB. Szafirek Kasia za kilka dni będzie miała urodzinki!! Musimy obmyśleć imprezkę niespodziankę co WY na to? :-D:rofl2:

Alicja... nie każdy ma taki przełyk jak my z Izunią :szok::-D;-);-);-)

reklama
Do góry