reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
dziewuszki...

Chluśniem bo uśniem!!:-D

ponoć redbull z wódką jest mniam.. ja nie lubię redbula więc nie wiem.. ale moja siora i reszta towarzystwa co lubi red bulla oryginalnego się zachwyca :sorry2:

Słodziutka twój M. z tym powiedzonkiem dogadał by się z moim.
Carri nie strasz bo ja próbuję właśnie zgubić kilogramy. Alicja muszę spróbować, lubię eksperymentować.
A ja zawsze mówię mojemu ty pij a nie staniesz na wysokości zadania

Ja tam wole czysta pic niz drinki ....wtedy wiecej moge No cóz chyba na mnie czas Dobranoc Kochane;-) Oby rano przywitał Was taki humorek jak macie teraz. No i przede wszystkim nie szalejcie zbyt długo bo utro moze głowa Was bolec. Jeszcze raz spokojnych kolorowych snów ....... No i milej imprezki

papapap

reklama
:tak: to ja lece do lodóweczki po drugie piwko ;-)

dziewuszki...

Chluśniem bo uśniem!!:-D

ponoć redbull z wódką jest mniam.. ja nie lubię redbula więc nie wiem.. ale moja siora i reszta towarzystwa co lubi red bulla oryginalnego się zachwyca :sorry2:

pyszota
ale jaki kac po tym jest i troche to nie bezpieczne jest dla nie ktorych ludzi osttanio dziewczyna umarla przez tego drinka bo miala co tam z serduchem a red bull przeciez pobudza a z wodka tojuz w ogole masakra wiec ja bardzo zadko to pije

Do góry