reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

dzięki dziewczyny
o 8 rano mam być w szpitalu na czczo i przyjmą mnie na oddział, a co dalej to nie wiem:-(

reklama
Syluś kciuki będą zaciśnięte przez cały dzień. Wiem, że się panicznie boisz ale jesteś bardzo dzielna i dasz radę.
Smutno mi potwornie z powodu córeczki Lilian-
[*]

ehhh...tak cięzko jest czytac o tym jak ktoś traci swoje największe Szczęscie....Lilian kochana dla Twoich Aniołków
[*]
[*]....odechciało mi się wszystkiego,nie potrafię zrozumieć tego Bozego planu.....łatwo się mówi:tak miało być,lepiej ze tak się stało niz miałoby się Malenstwo męczyc przez całe zycie...ale tak naprawdę odbiera nam się Wszystko!Dosłownie!Nie mam sił i nawet nie potrafię dobrac słów aby wyrazic to co czuję...tak bardzo mi przykro!...az się poplakałam....

Cięzki mam dzień,zdołowana jestem na maxa...nic tylko płakac w poduszke....
Uciekam bo nie chce Wam tu smucić...
Zycze Wam lepszych nastrojów kochane.....

Syluś...musi byc dobrze kochana,....
Guska....dzięki....

Ostatnia edycja:
lilian dla Twoich coreczek
[*]
agi przytulam mocno
pixella sliczne zdjatka niuni
edytko ciesze sie ze o mnie pamietasz;-)
dziewczynki wozeczki super
syla trzymam kciuki ...wszystko bedzie ok

ja juz po wizycie u gin wszystko ok zrobila mi usg i pecherzyk owulacyjny duzy :szok:a ja bylam pewna ze juz dawno po owulce dzisiaj 17 dc... pobrala jeszcze cytologie Dalej mam brac leki na prolaktyne :crazy:kurde a myslalam ze teraz ja zbadam bez brania leku.....no coz chyba odstawie na jakis tydz i wykonam badanie
wszystkie badania ok wiec ginka juz nie wie cio jest grane ,zalecila zrobienie badania nasienia u M
Dziewczynki jak wyglada to badanie jaki jest czas na dostarczenie ? czy sa jakies specjalne pojemniczki do kupienia i gzie? Juz widze jak moj M bedzie zachwycony

Ostatnia edycja:
Marlenka, jak pęcherzyk duży to nie odstawiaj póki co leków na prolaktynę. Ja brałam bromergon i dopiero jak lekarz potwierdził ciążę to kazał mi to przestać brać. Jeśli chodzi natomiast o badanie nasienia to mój M też je robił. Trzeba dowieźć w ciągu 30-40 min od pobrania lub oddać na miejscu. Mój M robił w Inviccie "na miejscu". Ja bardziej przeżywałam niż on. Umawia się na godzinę i koszt badania to 50 zł. Na ich stronie jest podane jak się przygotować do badania.

Beatko witaski. Dobrze że się meldujesz :zawstydzona/y::-D:rofl2: Jesli masz problemy z kompem nie nadrabiaj zaległości tylko pisz na bieżaco. A zaległosci póki co masz wybaczone..
A wiesz że mówi Ci to guru :-);-) znaczy nie wiesz ale się dowiesz jak doczytasz zaległości :blink::rofl2::-D:tak:;-):-)
Komputer niestety nie jest skory do współpracy.
Dziś jestem u rodziców to nadrobiłam trochę zaległości.

czesc dziewczynki, ja po usg....fotki niestety okropnie nie wyraźne :-( i nie chciala pokazać twarzyczki, ale za to plec pokazywała bezwstydnica co chwilkę :biggrin2:
Piękna:-)

Agi nawet nie wiesz jak mi przykro:-(

Dziewczyny wczoraj umarła druga córeczka Lilian z majówek, ależ mi smutno :(((.
[*]
[*].
To straszne ....
[*]

dzięki dziewczyny
o 8 rano mam być w szpitalu na czczo i przyjmą mnie na oddział, a co dalej to nie wiem:-(
Będzie dobrze

ja juz po wizycie u gin
Dziewczynki jak wyglada to badanie jaki jest czas na dostarczenie ? czy sa jakies specjalne pojemniczki do kupienia i gzie? Juz widze jak moj M bedzie zachwycony
Androlog mojemu M powiedział, że lepiej oddać w przychodni, bo temperatura może wpłynąć na plemniki. A i najważniejszy jest "pierwszy strzał" bo tam najwięcej jest plemników.

U mnie wszytsko dobrze wieczorami jest najgorzej bo mnie bardzo muli.
W pracy czuje się ok więc chodzę. 5 marca mam kolejne usg.

Pozdrawiam wszystkie dziewczynki:-)

Marlenka w laboratorium powinni dac ci instrukcję
W zwykłym pojemniczku takim jak na mocz podobno do pół godziny
ja pobierałam w strzykawkę wg instrukcji, tak bez powietrza i wtedy podobno do 2 godzin ale ja dostarczylam w ciągu 30 minut
no nie jest to nic przyjemnego dla faceta, my pobieralismy na posiew więc nie ma mowy o seksie, tylko trzeba sobie ręcznie poradzić, no a świadomosc faceta ze to nie dla przyjemnosci tylko do badania sprawia ze mu sie odechciewa, no ale daliśmy rade;-)

reklama
Hej,bardzo mi przykro z powodu Lilian,bo pisała tez u nas na kwietniówkach.A na kwietniówkach to już 4 za wcześnie urodzonych maluszków odeszło.
Kinguś,śliczny suwaczek.
Sylwia,jutro mocno trzymamy kciuki.
Pozdrawiam wszystkich.Buziaczki.

Do góry