reklama
allaa
Fanka BB :)
Syluś kciuki będą zaciśnięte przez cały dzień. Wiem, że się panicznie boisz ale jesteś bardzo dzielna i dasz radę.
Smutno mi potwornie z powodu córeczki Lilian-
[*]
Smutno mi potwornie z powodu córeczki Lilian-
[*]
Dziewczyny wczoraj umarła druga córeczka Lilian z majówek, ależ mi smutno ((.
[*]
[*].
:-( straszne
[*] :-(
Agnieszka_AJ2811
[*] 21.05.08 [*]12.05.09
ehhh...tak cięzko jest czytac o tym jak ktoś traci swoje największe Szczęscie....Lilian kochana dla Twoich Aniołków
[*]
[*]....odechciało mi się wszystkiego,nie potrafię zrozumieć tego Bozego planu.....łatwo się mówi:tak miało być,lepiej ze tak się stało niz miałoby się Malenstwo męczyc przez całe zycie...ale tak naprawdę odbiera nam się Wszystko!Dosłownie!Nie mam sił i nawet nie potrafię dobrac słów aby wyrazic to co czuję...tak bardzo mi przykro!...az się poplakałam....
Cięzki mam dzień,zdołowana jestem na maxa...nic tylko płakac w poduszke....
Uciekam bo nie chce Wam tu smucić...
Zycze Wam lepszych nastrojów kochane.....
Syluś...musi byc dobrze kochana,....
Guska....dzięki....
[*]
[*]....odechciało mi się wszystkiego,nie potrafię zrozumieć tego Bozego planu.....łatwo się mówi:tak miało być,lepiej ze tak się stało niz miałoby się Malenstwo męczyc przez całe zycie...ale tak naprawdę odbiera nam się Wszystko!Dosłownie!Nie mam sił i nawet nie potrafię dobrac słów aby wyrazic to co czuję...tak bardzo mi przykro!...az się poplakałam....
Cięzki mam dzień,zdołowana jestem na maxa...nic tylko płakac w poduszke....
Uciekam bo nie chce Wam tu smucić...
Zycze Wam lepszych nastrojów kochane.....
Syluś...musi byc dobrze kochana,....
Guska....dzięki....
Ostatnia edycja:
lilian dla Twoich coreczek
[*]
agi przytulam mocno
pixella sliczne zdjatka niuni
edytko ciesze sie ze o mnie pamietasz;-)
dziewczynki wozeczki super
syla trzymam kciuki ...wszystko bedzie ok
ja juz po wizycie u gin wszystko ok zrobila mi usg i pecherzyk owulacyjny duzy a ja bylam pewna ze juz dawno po owulce dzisiaj 17 dc... pobrala jeszcze cytologie Dalej mam brac leki na prolaktyne kurde a myslalam ze teraz ja zbadam bez brania leku.....no coz chyba odstawie na jakis tydz i wykonam badanie
wszystkie badania ok wiec ginka juz nie wie cio jest grane ,zalecila zrobienie badania nasienia u M
Dziewczynki jak wyglada to badanie jaki jest czas na dostarczenie ? czy sa jakies specjalne pojemniczki do kupienia i gzie? Juz widze jak moj M bedzie zachwycony
[*]
agi przytulam mocno
pixella sliczne zdjatka niuni
edytko ciesze sie ze o mnie pamietasz;-)
dziewczynki wozeczki super
syla trzymam kciuki ...wszystko bedzie ok
ja juz po wizycie u gin wszystko ok zrobila mi usg i pecherzyk owulacyjny duzy a ja bylam pewna ze juz dawno po owulce dzisiaj 17 dc... pobrala jeszcze cytologie Dalej mam brac leki na prolaktyne kurde a myslalam ze teraz ja zbadam bez brania leku.....no coz chyba odstawie na jakis tydz i wykonam badanie
wszystkie badania ok wiec ginka juz nie wie cio jest grane ,zalecila zrobienie badania nasienia u M
Dziewczynki jak wyglada to badanie jaki jest czas na dostarczenie ? czy sa jakies specjalne pojemniczki do kupienia i gzie? Juz widze jak moj M bedzie zachwycony
Ostatnia edycja:
Marlenka, jak pęcherzyk duży to nie odstawiaj póki co leków na prolaktynę. Ja brałam bromergon i dopiero jak lekarz potwierdził ciążę to kazał mi to przestać brać. Jeśli chodzi natomiast o badanie nasienia to mój M też je robił. Trzeba dowieźć w ciągu 30-40 min od pobrania lub oddać na miejscu. Mój M robił w Inviccie "na miejscu". Ja bardziej przeżywałam niż on. Umawia się na godzinę i koszt badania to 50 zł. Na ich stronie jest podane jak się przygotować do badania.
kinguś
Nie poddam się
Komputer niestety nie jest skory do współpracy.Beatko witaski. Dobrze że się meldujesz Jesli masz problemy z kompem nie nadrabiaj zaległości tylko pisz na bieżaco. A zaległosci póki co masz wybaczone..
A wiesz że mówi Ci to guru :-);-) znaczy nie wiesz ale się dowiesz jak doczytasz zaległości ;-):-)
Dziś jestem u rodziców to nadrobiłam trochę zaległości.
Piękna:-)czesc dziewczynki, ja po usg....fotki niestety okropnie nie wyraźne :-( i nie chciala pokazać twarzyczki, ale za to plec pokazywała bezwstydnica co chwilkę
Agi nawet nie wiesz jak mi przykro:-(
To straszne ....Dziewczyny wczoraj umarła druga córeczka Lilian z majówek, ależ mi smutno ((.
[*]
[*].
[*]
Będzie dobrzedzięki dziewczyny
o 8 rano mam być w szpitalu na czczo i przyjmą mnie na oddział, a co dalej to nie wiem:-(
Androlog mojemu M powiedział, że lepiej oddać w przychodni, bo temperatura może wpłynąć na plemniki. A i najważniejszy jest "pierwszy strzał" bo tam najwięcej jest plemników.ja juz po wizycie u gin
U mnie wszytsko dobrze wieczorami jest najgorzej bo mnie bardzo muli.
W pracy czuje się ok więc chodzę. 5 marca mam kolejne usg.
Pozdrawiam wszystkie dziewczynki:-)
syla28
Mama Aniołka 30.04.08
Marlenka w laboratorium powinni dac ci instrukcję
W zwykłym pojemniczku takim jak na mocz podobno do pół godziny
ja pobierałam w strzykawkę wg instrukcji, tak bez powietrza i wtedy podobno do 2 godzin ale ja dostarczylam w ciągu 30 minut
no nie jest to nic przyjemnego dla faceta, my pobieralismy na posiew więc nie ma mowy o seksie, tylko trzeba sobie ręcznie poradzić, no a świadomosc faceta ze to nie dla przyjemnosci tylko do badania sprawia ze mu sie odechciewa, no ale daliśmy rade;-)
W zwykłym pojemniczku takim jak na mocz podobno do pół godziny
ja pobierałam w strzykawkę wg instrukcji, tak bez powietrza i wtedy podobno do 2 godzin ale ja dostarczylam w ciągu 30 minut
no nie jest to nic przyjemnego dla faceta, my pobieralismy na posiew więc nie ma mowy o seksie, tylko trzeba sobie ręcznie poradzić, no a świadomosc faceta ze to nie dla przyjemnosci tylko do badania sprawia ze mu sie odechciewa, no ale daliśmy rade;-)
reklama
Hej,bardzo mi przykro z powodu Lilian,bo pisała tez u nas na kwietniówkach.A na kwietniówkach to już 4 za wcześnie urodzonych maluszków odeszło.
Kinguś,śliczny suwaczek.
Sylwia,jutro mocno trzymamy kciuki.
Pozdrawiam wszystkich.Buziaczki.
Kinguś,śliczny suwaczek.
Sylwia,jutro mocno trzymamy kciuki.
Pozdrawiam wszystkich.Buziaczki.