reklama
Dzien dobry :-)
Iławianko miło ze sie do Nas odezwalas....Nono ty to teraz masz zajec ale fajnie ze o Nas pamietasz ;-)
Agusia Bardzo mocno Cie Tule....Trzymaj sie :-( Jak jestes teraz sama to pisz do Nas przynajmniej nie bedzie ci samotno :-(
Pyzuniagaj Co tam dzisiaj u Ciebie ? Brzusio po morelach boli?
Guska witaj....zycze udanych zakupow Mam nadzieje ze sie pochwalisz co kupilas
Marlenko,Aga Irl,Ola ,Koti witajcie
Iławianko miło ze sie do Nas odezwalas....Nono ty to teraz masz zajec ale fajnie ze o Nas pamietasz ;-)
Agusia Bardzo mocno Cie Tule....Trzymaj sie :-( Jak jestes teraz sama to pisz do Nas przynajmniej nie bedzie ci samotno :-(
Pyzuniagaj Co tam dzisiaj u Ciebie ? Brzusio po morelach boli?
Guska witaj....zycze udanych zakupow Mam nadzieje ze sie pochwalisz co kupilas
Marlenko,Aga Irl,Ola ,Koti witajcie
kasiekkm
Fanka BB :)
Witajcie dziewczynki..
Agi trzymaj się kochana wiem jak CI cieżko,,,,,,,,, musisz byc silna i walczyć dalej,, bedzie dobrze,,,
WSZYSTKIE POZDRAWIAM,,,,,,,,,,,,,,
Ja tez GUŚKa czekam aż się pochwalisz zakupami,,
Carri, Ola, KOti, Marlena, Pyzunia, witam i życze miłego dzionka...
Heh moje dziecie wczoraj tak sie napręzyło że az po jednej stroni ejak lezałam mała kulka mi wyszła,,heh zastanawiałam sie co to czy dupka, plecki a może główka, hehe,,,, dziwne,,ale potem odpuściło,, łobuziak,,
Agi trzymaj się kochana wiem jak CI cieżko,,,,,,,,, musisz byc silna i walczyć dalej,, bedzie dobrze,,,
WSZYSTKIE POZDRAWIAM,,,,,,,,,,,,,,
Ja tez GUŚKa czekam aż się pochwalisz zakupami,,
Carri, Ola, KOti, Marlena, Pyzunia, witam i życze miłego dzionka...
Heh moje dziecie wczoraj tak sie napręzyło że az po jednej stroni ejak lezałam mała kulka mi wyszła,,heh zastanawiałam sie co to czy dupka, plecki a może główka, hehe,,,, dziwne,,ale potem odpuściło,, łobuziak,,
zróbcie coś ,żeby mi się tak chciało jak i sie nie chce:-)
ja tez poproszę , ja też !!!!:-)
czesc dziewczynki, ja na nogach od 5:45..ech ...a mała o 6:30 dostaje antybiotyki dozylnie wiec przymusowa pobudke mamy wszyscy ...ale bym sobie pospała, a tu nie ma jak.....
Agi28 bardzo mi przykro z powodu straty ciaży, wiem, ze okropnie cierpisz....jedna strata to przypadek może być, druga...hmmm to juz może nie byc zbieg okolicznosci...zwłaszcza puste jajo płodowe...
Agi28 bardzo mi przykro z powodu straty ciaży, wiem, ze okropnie cierpisz....jedna strata to przypadek może być, druga...hmmm to juz może nie byc zbieg okolicznosci...zwłaszcza puste jajo płodowe...
Miroslava1979
Szalona Żoneczka ;-)
czesc dziewczynki, ja po usg....fotki niestety okropnie nie wyraźne :-( i nie chciala pokazać twarzyczki, ale za to plec pokazywała bezwstydnica co chwilkę
dzidzia waży 520g, z om 22t1d a z usg 23t0 dni i termin porodu wychodzi 21-22.06.09 więc cudnie rosnie, pomachała mi raczka hehe...piekne długie paluszki ma
Piękne zdjęcia:-)
Agi, strasznie współczuję, biedactwo, wiem jak Ci cięzko, tym bardziej, ze teraz zostałaś sama...pisz do nas, płacz jak chcesz, tylko postaraj się szybko pozbierać psychicznie i fizycznie i zobaczysz swiat znowu w innych barwach...Tule Cie bardzo mocno....
A ja rano ogarnełam chałupke, a teraz odpoczywam, a za chwilke idę przygotować obiadek( tylko ziemniaczki i surówke, bo miesko mam od wczoraj):-)
allaa
Fanka BB :)
Witam się i ja z Wami!
Agi tulę Cię bardzo, bardzo mocno.Wiem, że żadne słowa nie ukoją Twojego bólu, musisz przejść przez żałobę,dać sobie trochę czasu, później będzie lepiej, musi być.
Agi tulę Cię bardzo, bardzo mocno.Wiem, że żadne słowa nie ukoją Twojego bólu, musisz przejść przez żałobę,dać sobie trochę czasu, później będzie lepiej, musi być.
reklama
Agnieszka_AJ2811
[*] 21.05.08 [*]12.05.09
Cześć Wszystkim....
Dziewczyny...ale superanckie zakupy robicie....wózeczki super...ehhh....
Guska...milo,ze jestes teraz z nami częsciej.....dzięki za rady.....
Agatko(Agi)...kochana tak bardzo mocno tule Cię do serduszka....
Scarlet....widzę ,ze mamy dzieciaki z tego samego rocznika,wiesz ja tez bardziej doceniam to ,ze mam moją Córeczkę...tym bardziej,ze tak niewiele brakowało...
Pixelka...ale super Babelka nosisz pod serduszkiem,cieszę się ,ze wszystko ok...
Syla...trzymam kciuki....pozdrawiam...
Selenko.....Ty wiesz co chciałabym Ci powiedziec...
Kasiek...Ty tez zawsze o mnie pamiętasz...dziękuję za miłe słowa...ja tez mam cichutką nadzieję,ze wkrótce wyjdzie to "słonce"dla nas wszystkich....
Koti,Ola....ja tez bardzo bym chciała mieć ochotę na cokolwiek......
Carri...Ty mój Smutasku...buziaki....
Edytko....;-)....
Martuś(Ona)...no wkoncu kochana się odezwałaś,ciesze się niezmiernie,ale ten Twój suwaczek tez mknie....super....
Hania,Also,Anesto,Jezyk,Dlaczegotak,Allaa,Pati.B,Niusia,Mała,Dilajla,Cyniczna,
Doka,Wonka,Enka,Silvii,Magda,Mirka,Mordoklejka,Aga Ir,Sasetka,Szafirek,Malalena,Angelka,Iławianka,((,Wróbelek,Pyzunia,Marlenka,
Gabi,Kinguś,Karolka,Alutka,Alicja,Miglak,Maggie,Malutka,Luiza,Ilona,Abereska,
Krawczykowa,Katya,Sonita....i Całą Resztę Dziewczynek cieplutko pozdrawiam...
U nas pogoda okropna....mój M jak zwykle w "rozjazdach"...eh...nie lubię jak Go nie ma....czas zabrac się za obowiązki....trzymajcie się kochane.....buziole....
Dziewczyny...ale superanckie zakupy robicie....wózeczki super...ehhh....
Guska...milo,ze jestes teraz z nami częsciej.....dzięki za rady.....
Agatko(Agi)...kochana tak bardzo mocno tule Cię do serduszka....
Scarlet....widzę ,ze mamy dzieciaki z tego samego rocznika,wiesz ja tez bardziej doceniam to ,ze mam moją Córeczkę...tym bardziej,ze tak niewiele brakowało...
Pixelka...ale super Babelka nosisz pod serduszkiem,cieszę się ,ze wszystko ok...
Syla...trzymam kciuki....pozdrawiam...
Selenko.....Ty wiesz co chciałabym Ci powiedziec...
Kasiek...Ty tez zawsze o mnie pamiętasz...dziękuję za miłe słowa...ja tez mam cichutką nadzieję,ze wkrótce wyjdzie to "słonce"dla nas wszystkich....
Koti,Ola....ja tez bardzo bym chciała mieć ochotę na cokolwiek......
Carri...Ty mój Smutasku...buziaki....
Edytko....;-)....
Martuś(Ona)...no wkoncu kochana się odezwałaś,ciesze się niezmiernie,ale ten Twój suwaczek tez mknie....super....
Hania,Also,Anesto,Jezyk,Dlaczegotak,Allaa,Pati.B,Niusia,Mała,Dilajla,Cyniczna,
Doka,Wonka,Enka,Silvii,Magda,Mirka,Mordoklejka,Aga Ir,Sasetka,Szafirek,Malalena,Angelka,Iławianka,((,Wróbelek,Pyzunia,Marlenka,
Gabi,Kinguś,Karolka,Alutka,Alicja,Miglak,Maggie,Malutka,Luiza,Ilona,Abereska,
Krawczykowa,Katya,Sonita....i Całą Resztę Dziewczynek cieplutko pozdrawiam...
U nas pogoda okropna....mój M jak zwykle w "rozjazdach"...eh...nie lubię jak Go nie ma....czas zabrac się za obowiązki....trzymajcie się kochane.....buziole....