reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Hello dziewczynki:-D

No więc Edytko witam się po weekendzie:-DDo domku wróciłam dopiero o 17. Jednym okiem nadrabiałam zaległości, a drugim pilnowałam obiadku. Zaległości miałam sporo od strony 3886:szok::-D Poszalałyście sobie:-D

Jezyku ,ale masz przystojniaków w domku. Jeszcze kilka lat i nie odpędzisz dziewczynek od swoich mężczyzn:-):-)

Cyniczna gratuluję ci z całego serducha, szczerze kibicuję i trzymam mocno kciuki.

Widzę ,że u brzuchatek zakupy w toku:-DWszystkie wózeczki śliczne i napewno każdy ma swoje zalety. Dobrze,że ja mieszkam w domku.Nie będę miała problemu z wagą wózka, a podobają mi się przeważnie te masywne:-D;-)

Mireczko jeszcze troszeczkę i Adrianek będzie z Wami. Trzymam kciuki za szybki i łatwy poród:tak::tak::tak::tak:

Enka co u Ciebie?Jak się czujesz?Dlaczego tak mało Ciebie tutaj?:-(

Kasiek jak dobrze,że znów się pojawiłaś:-D:-)A jak suwaczek już daleko, pięknie mknie:-)Z całej siły trzymam kciuki za dziewczynkę:-) Nie przejmuj się szefową, na głupotę ludzką nic nie poradzisz;-)Niedługo pójdziesz na L4 i wtedy pewnie "zatęskni" za tobą;-)

Tyle miałam zeległości,że po przeczytaniu tylu postów wszystko mi się miesza:-D:-):-D:-):-D:-)

Aga Irl tobie z całego serca życzę wymarzonego synka i czuję ,że tak będzie.:-)
Fajniusie spodenki sobie kupiłaś.

Mnie tu śnieg zasypuje. Pada i pada...We wrocławiu,jak wracałam z pracy, była
chlapa a tutaj biało i dalej pada:szok::szok::szok:Jak tak dalej pójdzie to jutro nie wyjdę z domku:-D:-D:-D:-D Ja dzisiaj miałam taką ochotę na chlebek orkiszowy, ale zachciało mi się późnym popołudniem i zwiedziłam chyba ze 4 sklepy zanim kupiłam. A teraz zjadłam pól paczki suszonych moreli i pewnie jutro będzie mnie bolał brzusiek:-D;-):-)Dobrze,że mam wolne jutro;-) Aaaaaaaa....śnieg mi spada z dachu:szok:Ale się tłucze.Jeszcze mi antene zrzuci:szok:Właśnie patrzyłam przez okno.Cały śnieg z dachu spada przed drzwi wyjściowe:-DNo to Maciuś jutro będzie się przebijał przez zaspy do pracy:-D:-D:-D

Wszystkie Was dziewczynki gorąco pozdrawiam z zasypanych Obornik Śląskich
Całuję mocno
Paula

Własnie zebrałam w sobie troszeczke siły i dodałam kolejną datę do moich aniołków, kiedyś w końcu trzeba było to zrobić:-:)-:)-(

Agi28 dobrze,że się odezwałaś.Przytulam mocno.Dla twojego Aniołka
[*]. Nie wiem nawet co ci napisać kochana:-(.Ale wiesz ,że tutaj zawsze ktoś cię wysłucha.Trzymaj się słonko cieplutko.

reklama
Dzisiaj wyjechał mój mąż. Najpierw musiałam go kilka dni przekonywac żeby jechał bo mnie przeciez nic nie jest, że wszystko jest w porzadku. Jak się tylko drzwi zamknęly to wszystko puściło. Już wylałam z siebie tyle łez a wcale nie jest mi lepiej a ból jeszcze wiekszy niż był

Do góry