reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Dziewczyny ale Wy się rozpisujecie nie mogę nadrobić zaległości od czwartku, razem wyszło mi chyba ok. 100 stron albo i więcej. Pozdrawiam wszystkie a szczególnie nowe forumkowiczki, szkoda że poznajemy się w takich okolicznościach. Ja sama żałuję że nie trafiłam na BB wcześniej tylko w sumie musiałam sobie radzić z moim bólem sama. Mam nadzieję że doczytam kiedyś do końca wieści i będę na bieżąco, bo nie zniknęłam z tego forum tylko praca zajmuje mi trochę czasu, bo muszę przygotowywać się do zajęć z dziećmi w przedszkolu - pomoce, wystrój sali a w domu jeszcze moje maleństwo z którym koniecznie muszę się poprzytulać - to małe i to duże by nie czuli się zaniedbywani. Nie pamiętam już kiedy byłam taka zaganiana. Jeszcze raz pozdrawiam i znikam. Kolorowych snów.

WItam się wieczorowo. Ale widzę ze dzisiaj spokojnie wieczorem na BB więc zmykam spać do męża mego. Niech wkońcu poprzytula się do mnie a nie do podusi.

Całuje Was wszystkie.

Angelko(Asiu) jak dla mnie naprawdę trafna decyzja. Inaczej czas zleci Ci w pracy i nie będziesz spędzać czasu na rozpamiętywaniu o tym co już przecież za Wami.

Alicja :*** Całuski.. Wiesiu zadowolony z opieki :laugh2::eek: Jak Ty to robisz?:confused2::sorry::szok::-D:laugh2:

Marta przepędź chorobsko i nie daj się tym wymiotom. Ale pięknie już i Tobie mknie suwak do przodu..

Zmykam dziewczynki
Spokojnych snów życze.

Gdzie nam znikły Hanie? Nocnej już chwilę nie było.. a scarlet tylko wpadła dzisiaj na momencik... co tam u Was drogie panie?

Enka całusek dla Ciebie.

Allaa nio troszkę było tych zaległości :zawstydzona/y:

Pyzunia a Ty miałaś być po weekendzie????

Naprawdę wszystkie Was pozdrawiam...

zmykam już..

Gdzie nam znikły Hanie? Nocnej już chwilę nie było.. a scarlet tylko wpadła dzisiaj na momencik... co tam u Was drogie panie?

Enka całusek dla Ciebie.

Allaa nio troszkę było tych zaległości :zawstydzona/y:

Pyzunia a Ty miałaś być po weekendzie????

Naprawdę wszystkie Was pozdrawiam...

zmykam już..
Byłam w niedzielę, ale zdążyłam tylko poczytać a dzisiaj już nikogo nie ma :no:

reklama
Do góry