reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
do szpitala zgłosilam sie w srode, w czwartek rano dostalam tabletki wywołujące poronienie i w niesamowitych bólach czekałam do 19:30, to bylo strasznie, skurcze porodowe z kórych nic nie wynikało. Zazwyczaj daja one Dzidziusia kobiecie, mnie go odebrały....
no i potem sam zabieg, obudzilam sie juz po....

tylko dodam, że ja dostałam jakieś tabletki w nocy - nie wiem jakie bo nie ma ich na wypisie. Niby m.in nospa-tak mówiła położna. Po tym jak je wzięłam po 2 godzinach poroniłam. Może to przypadek, ale też pomyśłałam że to było cos na wywołanie. Też zwijałam się z bólu :-( .

tak a oni tylko strajki bo mało. tak naprawde i tak za wszystko trzeba placic, inaczej czlowiek by umarl czekajac w kolejce na badania :baffled:

proste ze tak
jak dotej pory juz z 1000zł wydałam na badania lekarzy leki
ale powiedzialam sobie ze nie wazne sa pieniadze moge sobie odmowic wiele rzeczy ale zrobie wszystko co w mojej mocy zeby miec zdrowego dzidziusia

jezeli chodzi o sam pobyt w szpitalu to nie bylo az tak tragicznie, naprawde bylam bardzo mocno zaskoczona! Opieka pielegniarek b. dobra, byly mile i nie odmówily pomocy jezeli o cos sie je poprosilo, lekarze tez w porzadku, co chwile wolali mnie badac albo robic usg, gdy zwijalam sie z bólu kilka razy lekarka przyszla do mnie zapytac jak sie czuję

Nie zdążyłam nawet wszystkiego przeczytać bo mnie Rodzinka zgarnęła. Mam nadzieję, że jutro nadrobię. Ściskam Wszystkie i życzę miłej nocy.

reklama
Do góry