reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
a wiecie ze ja czulam ze jest cos nie tak ale kolazanki mowily ze jestem przewrazliwona :(
tak mnie uspili cale szczescie
bo jk slyszlaam polozna panie dr wylatuje łapać to myslalam ze umre z bólu !!!!!!!!!!!!!!!!!!

a ja dostałam dolcontrol (ogłupiający) i znieczulenie miejscowe. Efekt był taki, że nie mogłam sie ruszyć, ale byłam świadoma i wszystko czułam, słyszałam i w ogóle ... :-(

zabieg miałam w pon o 13 chyba, jak mnie zawiezli do sali, gdzie lezalam sama tak zaden lekarz ani pielegniarka nie przyszedl do obchodu w dniu nastepnym(wtorek), tylko salowa z obiadem i kolacja.

ja mialam zabieg o 20.00 a o 22.00 lekarz przyniosl mi wypis i kazal isc ze szpitala a pielegniaraka niechciala mi dac zadnej podpaski a lało sie ze mnie jak z zarzniete swini !!!!!!!!!!!!!!

zabieg miałam w pon o 13 chyba, jak mnie zawiezli do sali, gdzie lezalam sama tak zaden lekarz ani pielegniarka nie przyszedl do obchodu w dniu nastepnym(wtorek), tylko salowa z obiadem i kolacja.

do szpitala zgłosilam sie w srode, w czwartek rano dostalam tabletki wywołujące poronienie i w niesamowitych bólach czekałam do 19:30, to bylo strasznie, skurcze porodowe z kórych nic nie wynikało. Zazwyczaj daja one Dzidziusia kobiecie, mnie go odebrały....
no i potem sam zabieg, obudzilam sie juz po....

reklama
Do góry