reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Alicja ja mało zawału nie dostałam jak swoje brwi zobaczyłam :rofl2: , jasna blondynka, jasna oprawa a brwi mi pomalowali na ciemny brąz i grube - wyglądałam jak gumowa lalka sprzedawana niegdyś na targach. Pani ładnie mnie umyła i było git :-)

Alicja słyszył ZAPYTAŁAM O CIEBIE I O TWĄ WIZYTĘ!nawet Cię poganiałam... a to już coś :rofl2::-D

Spoczko ... za 6 tyg.. potwierdzimy przekonanie że jest coooool:rofl2:

A własnie ze nie będzie canneloni jutro TYLKO W SOBOTĘ :wściekła/y::angry::no: i maleńka nie krzycz na starszych :***

tak te make-upy ślubne są czasem bardzo komiczne :-p

Słodziutka już popytałam o ginów. Koleżanka idzie teraz do jednego, polecanego przez forumową dziewczynkę. Ja na razie zdaję się na mojego gina z Krakowa (wiem daleko, ale jemu ufam). Obiecał doporwadzić mnie do kultury i przygotować do ciązy, powie mi jakie badania itd. A potem wybiorę jednego z polecanych przez dziewczyny tu we wrocku ja już zafasolkuje :zawstydzona/y:. ale wiem jedno i tak bedę wszystko konsultować z moim ginem z Krakowa.

Dobra dziewczynki wygońcie mnie... bo mąż tak dziwnie na mnie patrzy :confused2::laugh2: jakby miał ochotę czy coś :eek::sorry::szok::-D:-D:-D:laugh2::laugh2::laugh2:

A tak na poważnie to grzeczne dziewczynki własnie teraz idą spać.. a ja jestem grzeczna nie to co WY..
wiec tylko czekam aż mnie stąd wyrzucicie.. bo jakoś o własnych siłach stąd nie wyjdę :no:

Koti rozumiem Cię doskonale. Że masz swojego zaufanego. Więc póki co.. badaj teren we Wrocku i konsuluj się z Krakiem. A jak będzie trzeba żebyś wiedziała już gdzie iść.

reklama
Do góry