reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Koti piszesz ze juz po probie wloskow :DDD
ja bede miala probe wloskow w marcu jak znowu zrobia ze mnie potwora przykro mi bardzo ale mowie powaznie bede miala kogos na sumieniu :DDD

reklama
Alicja :crazy::crazy: nie strasz mnie tą miną :eek::-D:-D

Dotarałaś.. 50000 pytań zadałaś i jeszcze sie domagasz ode mnie obecności :rofl2::confused2::laugh2: super bardzo się cieszę. Tyle ze ja od naszego rozstania malo co na BB cały czas spędziłam :eek::sorry::-D

Haniu_scarlet ja zmykam :sorry:

angelka :laugh2:prosze bardzo i polecam się na przyszłość..

ja też spać nie mogę ostatnio ale moj mąż może.. a że teraz mam siostrę z niunia w domku.. wiec pasuje dać pospać mężusiowi.

Alicja wygląda na to, że byłaś u normalnego lekarza ... a to rzadkość - przynajmniej we wrocku :baffled:

a propos, moja koleżanka której gin nie zlecił toksoplazmozy, nie miała jeszcze robionego usg - teraz chyba jest w 11 tyg (wiem że w Anglii, Irlandii to norma, ale w Polsce chyba nie). Lekarz potwierdził, że wszystko jest dobrze po badaniu ginekologicznym, bo macica jest duża i ma się nie martwić. Dla mnie to jakaś abstrakcja.

bo Ty specjalnie to zrobilas wiedzac ze bede zadawac te 5000 pytan ze mnie dlugo nie bedzie to wtedy zaczelas mega produkcje abym sie tylko pojawila to juz uciekasz :wściekła/y::angry:

Alicja najważniejsze ze ginek rzeczowy a własnie o takich nam chodzi. I o to żeby zajeli się nami a nie kasą.. i wogole z tego co piszesz jest cool. Zobaczymy jak po następnej wizycie.. Kiedy masz zaplanowaną?

Koti dla mnie to naprawdę abstrakcja taki lekarz :wściekła/y::angry: Są tutaj dziewczyny z Wroclawia. Czemu nie zasięgniesz u nich porady co do ginka?

Alicja dobra dobra :angry::wściekła/y::sorry2: przyznaje się.. TAK WŁASNIE BYŁO!:sorry2: Myślałam że pójde spac a Ty będziesz bawić się w nadrabianie zaległości.!!
ALe jakbyś czytała dokładnie to w tych 20000 stron co zostawiłam Ci do nadrobienia było nawet zapytanie o Ciebie :cool::cool2:

reklama
za 6 tyg naparwde jest spoko i nie ciagnie tak bardzo kasy wzial 100 zl za godzine spedzona u niego :)
a u innego 120zl i cale G mi powiedzal
Kotimojej kumpeli tez nie zlecil tokso a jest juz 8tc tez ma problemy z tarczyca ehhh szkoda slow z tymi lekarzami to masakra

Do góry