reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
widze ze dzien brzuszkowy...to i ja swoj dorzuce...niektóre juz widziały na naszej klasie do zdjecie :)

jak widac mały ma niezłe przestrzenie do fikania koziołków co tez czyni....co 2-3 dni zmienia pozycje...lekarz mi powiedział jak wyczuc gdzie głowa wiec teraz sama moge stwierdzic jak lezy...

Dziewczynki przekazuje jeszcze Wam wiadomość od ANESTO (Ani)
Od dzisiaj leży na patologi ciązy. Trafiła tam w sumie po od 2 dni ma w nocy spadki cukru, ma skurcze jeszcze nie duże jak pisze ale już są. Boi się o dzidzię.

To wiadomość w sumie od niej.

Aha i jeszcze ANESTO Ania prosi oczywiście o trzymanie kciuków za nią i dzidzię.

Madziu naprawdę kwitniesz! Pięknie Ci w tej ciąży. Promieniejesz.!!!!CUDO!!CUDEŃKO :rofl2::-D:-)

Alicja nie wiek świadczy o tym czy dorosło się do roli matki.. a najwidoczniej ONA nie dorosła do tej myśli. lepiej żeby takie matki nie miały dzieci. Jak dorośnie niech się postara.:baffled:

no juz całkiem na finiszu...zwłaszcza ze na 90% urodze przed terminem-na ostatniej wizycie gin powiedział ze do 3 marca mam spokój, ale potem to on nie gwarantuje ze mały nie zechce sie wykluc...

dziwne to-zwłaszcza dlatego ze mały sie cały czas wierci a u mnie wszystko szczelnie pozamykane na 3 spusty:-D

chyba mi sie gin wrózbita trafił

aga miałas mnie na nk kiedys...juz nie masz?

reklama
Do góry