reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Caarii kochana co sie dzieje ??
Selenka co to za zly dzien sie przytrafil??
ja czekam na M zepsul ostatnio prodiz wiec musialm dzisiaj udka dusic w rondelku z warzywami pierwsz raz :)) bardzo dobry wyszedl :)

reklama
Jeżyk, śliczny synuś!!! Jeszcze raz gratuluję!!!

Carri, mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze.

Omelka, wierzę, że nowym cyklu Ci się uda. Buziaczek.

Miranda, przykro mi z powodu straty synka. Przytulam mocniutko
[*].

Dziewczynki a tak wyglądam dzisiaj :).

Załączniki

• 27 week_c.jpg
    27 week_c.jpg
    10,6 KB · Wyświetleń: 43
Jeżyk udał Wam się mały przystojniaczek! Gratuluję.
Omelka, no to teraz walczymy razem!
Wszystkie dziewczynki pozdrawiam!

Witam się z Wami w lepszym homorze bo i na zdrowiu lepiej :tak:
Cieszę się, że już lepiej:-)
Nie będę nic dźwigać, wolniej chodzę, nie biegam do autobusu ;-)

pewnie przez kolejny tydzien nie napisze bo praca po 10 godz ale caly czas myslami jestem z Wami buziaczek
Ale będziesz miała zaległości. Wracaj do Nas szybko ;-)
ja czekam na M zepsul ostatnio prodiz wiec musialm dzisiaj udka dusic w rondelku z warzywami pierwsz raz :)) bardzo dobry wyszedl :)
Nie ma tego złego ;-) Smacznego :tak:

Dziewczynki a tak wyglądam dzisiaj :).
Pięknie :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Witam dziewczynki niedzielnie:-)

Carri słoneczko co się stało?Mam nadzieję ,że już jest lepiej.Tulam

Miranda witam cię gorąco.Dobrze trafiłaś.
[*] dla Twojego Aniołka

Alicja nie denerwuj się będzie dobrze.

Omelka trzymam kciuki,aby w tym cylku się udało.

Gabi co u Was?Mam nadzieję,że dobrze się czujecie.Trzymam kciukasy dzielna kobietko:-)

Kinguś a Wy?Jak samopoczucie?:-)Masz rację nie przemęczaj się i dbaj o siebie i maleństwo.:-)

Mireczko jak Adrianek?Daje mamusi popalić?:-):-):-)Jeszcze trochę i będziecie razem po tej stronie:-D

Słodziutka choroba odpuszcza?Niech ucieka i nie wraca już. A kysz:-D A jak Twój humorek?

Aga irl zapalenie ucha już przeszło?Chyba mojego szwagra dopadło:-D:-D Ale cóż lepiej on niż Ty:-D:-)A jak było na bierzmowaniu?Może jakieś zdjęcia nam wkleisz?

Jezyk to teraz masz dwóch przystojniaków w domku:-DŚliczny jest

Also ślicznie wyglądasz i ten słodki brzusio.

buziaki:-)

reklama
Do góry