reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Ach wiecie co juz nerwow nie mam pani mowi ze byl remont nie byli w stanie badan robic a ona teraz robi te z przełomu września i października a my robiliśmy w listopadzie rece opadaja masakra jakas

Oj Kingus ..... Tule Cie kochana:-(

Niusia no cóz bedziesz musiala byc cierpliwa i poczekac do tego marca ...Ale ta słuzba zdrowa czasami daje sie Nam we znaki:angry:

Agusia mam nadzieje ze głowka przestanie Cie bolec jak najszybciej....Dobranoc no i spokojnych snów Ci zycze...

Ja tez Ala nie lubie jak maz robi na popołudnie ale bardziej nie znosze jak ma nocki

Wiem ze Ci smutno Alicja ale jeszcze godzinka i maz bedzie z Toba ;-)
Dobra ja mykam ... Kolacyjke zrobilam - teraz pora ja w szamac i z mezusiem jakis film obejrzec....

Dobranoc wszystkim ...... Słodkich spokojnych snów zycze

Do jutra papa

Cześć dziewczyny
Ja się nic nie odzywałam bo po prostu nie mam kiedy remont w mieszkaniu rozkrecil sie na calego

Pokoik dzieciecy juz wyremontowany czeka jeszcze na łóżeczko i zabawki
Pokój mój i M, a jednocześnie gościnny już jest prawie skonczony musi jeszcze tylko wujek podjechac w sobote i namalować mi drzewo na jednej ze ścian!!!!!!!
przedpokuj pomalowany i czeka na panele w kuchni już farba podkładowa przygotowana Jeszcze tylko to + łazienka i ubikacja i będzie koniec, ale co z tego jak muszę czekać jeszcze na M Pojutrze zostanie mi już tylko 8 tygodni czekania

Nie jestem na biezaco Wybaczcie!!!!!!!!!!!

Niusia biedactwo nie denerwuj sie nie warto Swoją drogą, co Cie interesuje to, że mieli remont Sprzęt przeciez dzialal mogli go przeniesc gdzies indziej i robić badania prawda????

Pozdrawiam wszystkie i mykam spac bo jestem juz dzis zmeczona a jutro na dodatek tata ma urodziny, a chszestny imieny (mieszka w mieszkaniu zaraz pod nami) wiec trzeba bedzie im troszke ponadskakiwac buuuuuuuuuuuuuuuuuuu:-D:-D:-D:-D:-D:-D;-)

Ostatnia edycja:
reklama
no mknie Czas ucieka a ja nie ma okazji cieszyć się tym co mam. Ja tez ucieka Słodkich snów Alu i dla pozostlych dziewczyn

Do góry