reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Pyzuńka a jednak trochę Cię znam!!! :-D
Nie wiem czy sie udało, testuję gdzieś we wtorek. Jakiś dziwny mam cykl nic prawie mnie nie boli a prawie zawsze czułam owulację, dziś delikatnie lewy jajnik kuł, nie chcę się nastawiac bo będzie mi żle i znów dół a jakaś pozytywna jestem więc chcę tak trochę pożyc bo tak czy siak będę się martwic....

reklama
Ja trzymam mocno kciuki,żeby ci się udało:-D:-D:-D
Ale jeśli nie uda się teraz to będzie cię czekało jeszcze wiele przyjemnych nocy z mężusiem:-D Musimy podchodzić do tego bardziej na luzie, ale wiem,że to trudne. Ja się nie nastawiam,że pierwszym razem mi się uda.Wtedy po pól roku dopiero zaszłam w ciążę...Ale zobaczymy trzeba myśleć pozytywnie:-D

No i uciekłaś już...
To ja też uciekam spać.Enka jeszcze raz powodzenia i trzymam we wtorek kciuki.
Daj znać po testowanku;-)
Dobranoc dziewczynki

Wiem tylko że tak jak Słodziutka mówiła jak się człowiek stara 2 raz a nawet więcej to już nawet seks nie jest taki beztroski jak kiedyś, myśli się o tym... niestety....Nie mówię że myśli się tylko o reprodukcji bo absolutnie ale jest inaczej. Cieszę się że przynajmniej teraz się nie martwię...

Cze dziewczyny,
jestem na tym forum juz 3 raz. tzn. moja historia zaczela sie gdzies na 60 stronie i trwa do dzis... 27.01 odszedl nasz 3 Aniolek....
Pozdrawiam Was wszystkie i mam jeszcze troche nadziei w sercu, ze kiedys bedzie lepiej!

Muffy tak mi przykro... Zostań tu, będzie ci lepiej. Teraz to wypłacz się kochana choc nie wiem jak to znosisz... Na pewno ci ciężko. Przykre to.. Buziaczek duży i przytulam Cię mocniutko. Jak masz siłę to napisz...

cze Enka,
milo mi Cie poznac :) Dzieki za slowa otuchy... Wlasciwie nie wiem tez co napisac, bo w sercu pustka i zal, ale widocznie taka moja karma. tylko boje sie jednego, ze bede sie wystrzegala kolejnej ciazy jak ognia... a ja tak pragne dziecka.

Muffy musi być dobrze, tylko czasami niestety musimy na te dobre chwile dłużej poczekać. Trzymaj się ciepło. Wierzę że będziesz jeszcze miała swojego upragnionego dzidziusia. (*) dla Twojego Aniołka

reklama
Witam w czwartkowy poranek.
Muffy witam- przykro mi z powodu Twojego maluszka. I chyba każda dobrze rozumie Co przeżywasz. Ja też tak mam ze chcę drugiego dziecka a może i trzeciego, ale strach na razie mnie paraliżuje. Z pierwszym synkiem, byłam radosna i wolna od jakichkolwiek złych myśli. Teraz wyobrażam sobie że każdy dzień byłby odliczony odhaczony a każdy następny okupiony milionami strachów, przypuszczeń itd. Oj sama się nakręcam. Chyba musia minąć odpowiedni okres czasu.

Jak u was poranek? u mnie mglisto i ślisko i bez kawy nie znalazłabym komputera!

Do góry