reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Kingus głowa do gory zobaczysz nam tez sie uda zafasolkowac :-D
ja tez czasami trace nadzieje ale od tego roku wzielam sie za siebie pozadnie rzucilam palenie dzieki Agi28
Musi się udać.
Kinguś dla ciebie i dla wszystkich staraczek świeża porcja nowych fluidków

~~~~~
Duzo ich ale to dlatego żeby dla każdej wystarczyło
Buziaki i dobranoc
Złapałam ;-);-);-);-);-)

Uciekam na kolacyjkę. Miłej nocki:tak::-D

Ostatnia edycja:
reklama
Witaski dziewczynki

Tylko na chwilkę i zmykam

Gabi nio super wyglądasz :szok::-D ale z Ciebie lasencja :rofl2::-D:tak:;-):-) Faktycznie kłopotów z wagą to Ty mieć nie będziesz;-) A i Mikołaj pięknie przytulony ....

Agatko łapię fluidki może na coś się przydadzą .... ich nigdy za wiele :zawstydzona/y::-p:-D:tak:;-):-)

Aguś Irl bardzo sie cieszę że u Was wszystko OK. Własnie pół dnia się zastanawiałam co u Was. I w sumie jestem tutaj po to by sprawdzić co i jak.
WIęc raz jeszcze jestem barzdooooo szcześliwa że u Was wszystko wporządku :-):rofl2::-DOby tak dalej. A Angrzejowi to się wcale nie dziwie:-D

Beatko przepraszam nie prolaktynę tylko progestreron :zawstydzona/y: Wiec czekamy na wyniki.I smacznej kolacyjki życzę i udanego wieczorku.

Marzenko cieszę się że napisałaś. Martwiłam się już o Ciebie. Choć mało napisałaś.. ale dobrze ze choć dałaś znak życia.

Kasiu(Szafirku) u mnie też dzień za dniem szary i ponury ale nie ważne co u nas się dzieje. Czasem wstarczy samo dzień dobry i by "być"... więc mam nadzieje że będziesz z nami cały czas.

Alicja no tak podstawa to fotograf i kamerzysta!! BEz tego ani rusz :rofl2::-D ale spokojnie wszystko napewno uda się w terminie. Jest teraz tak ogromna konkurencja... mi tez odpadli "wybrańcy" z braku terminu.. znalazł się inny.. SUPEROWY kamerzysta.. wiec powoli...
A z palenia jestem z Ciebie dumna... niech teraz mój Wiesiu wezmie się do roboty i rzuci to cholerstwo :wściekła/y::angry:

Andzi :-D:tak:;-):-)

Kasik84 witaski... pisz do nas cześciej.

oj panienki tyle produkujecie ze zanim cokolwiek przeczytam to juz uciekam, ja przeszłam przez doły psychiczne. 21.01 mój synek powinien sie urodzić, więc znowu mnie rozbiło i nie mogłam sie pozbierać.

z siostrami szykujemy impreze dla rodziców- mają 40n rocznicę ślubu. skanuje stareńkie zdjecia, żeby zrobić album ich wspólnego życia. trochę im zazdroszczę....

Dziewczynom którym się udało i mają dzidzię w brzuszkach- gratuluję i trochę zazdroszczę a Gabi- wygląas po prostu super!!

Ostatnia edycja:
Dziekuję Wam za gratulacje kochane jesteście:tak::tak::tak:

Mirka ja dostaję 20 Clexane. Powiedz czy jest jakiś ukryty sposób na to żeby tak nie bolał ten zastrzyk???
To dobrze, że masz 20 a nie 40, niestety nie sprawdzonego sposobu, żeby zastrzyki nie bolały, ja zauważyłam, że skóra na brzuchu w jednych miejscach jest bardziej unerwiona, a w innych mniej, ale jak uż się wkłujesz, to staraj się dawać zastrzyk bardzo wolno, bo inaczej mogą porobić Ci się siniaki, chociaż u mnie i tak w końcu wychodziły gigantyczne krwiaki, ale czego nie robi się dla maleństwa.

Aga Irl, piękny maluszek:-)

Gabi, ślicznie wyglądasz:-)

Alicja, super, że już nie palisz, jesteśmy z Ciebie dumni:tak:

Czesc
Agus irl. jak ja się ciesze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie napisałas czy ktoś już wie!!!!!!! Niedobra... To super na pewno już złe za tobą!!!!

Agi28 uuuuuuuuuuu!!!! Ekstra, same dobre wieści!!!!!!!! Dzięki waszemu szczęściu mi (i pewnie nie tylko) wszystko jaśnieje, i wiem że kiedyś będzie dobrze. Jestem wdzięczna Bogu że daje nam taką nadzieję jak wy!
ja też łapie fluidki ( hi, hi)

Gabi super wyglądasz! Trzymaj się, mam nadzieję że dasz radę coś do nas naklikac!

Ja w końcu ok. Staram się nie myślec za dużo. Gram dużo w necie, brat mi pomaga i już dziś grabiłam, ha, ha!!!
I jutro mam wolne bo nie ma pracy... buu..... i dobrze i źle.

Diana, chyba już tu czas owulacji minął!!! Zartuję niech nikt nie pomyśli że to tylko wtedy.... Ja to w nocy znowu sama, bu..... Może Pyzka wpadnie .....

Buziaczki!!!!!!!

Ostatnia edycja:
:-)Witam i ja jestem

Cześć Enka.Jak staranka?Trzymam kciuki aby się udało:-D

Aga Irl piękna fotka i piękny maluszek

Gabi twoja fotka też śliczna

reklama
Enka z tego co widzę to za 5 dni testowanko...Trzymam mocno kciuki:-D:-D:-D

Mój M chory, ale chyba troszkę mu już przeszło.Gorączki nie ma to nie marudzi:-D:-D:-DA mnie gar:-Ddełko troszkę boli, ale wezmę tabletki do ssania i pewnie rano już nie będzie bolało:-D

Do góry