reklama
WITAM WAS Z PRACKI CZYTAM NA BIERZACO ALE NIE MAM CZASU ODPISYWAC :-( ups sorki za caps locka :-) gratulacje agi, also przykro mi bardzo nie potrafie pocieszac, pixela brzusio wkrótce urośnie na pewno-chyba to nie jest najważniejsze... aga irlandia mam nadzieje ze dzisiejsza wizyta wypadnie dobrze ze dzidzia rosnie i jest zdrowa trzymam kciuki za wszystkie dziewczynki, za pojawienie sie dwóch kreseczek będzie dobrze.
u mnie powoli mija @ a byla inna niz zwykle bo nic mnie nie bolało, nawet nie czułam że jest @, jestem w szoku normalnie bo wy mówicie a raczej piszecie że @ była bolesna... może po prostu u mnie się zmieniło na lepsze? bo zawsze to brzuch mnie bolał 2 dni to byla do mnie katorga a teraz jest 5 dzień @ a ona się już chyba kończy, a zawsze miałam 7-8dni... za tydzień ide do gina i zobaczymy co on powie... umowie się także u tego samego co Carri.
Carri daj mi znac jak było u niego na wizycie jak juz będziesz po :-) opinie się przydają :-). papulki wracam do pracki jeszcze raz pozdrawiam wszystkie dziewczyny. mam prośbę doradźcie mi w jednej sprawie lepiej oddac koszatniczke czy wykastrowac bo ja nie wiem co robic? a dzisiaj jestem umówiona na kastracje :-( nie wiem czy isć czy nie, czy szukac sklepu co go weźmie ale tak mi będzie smutno bez grubasa :-( a z drugiej strony zabieg to ryzyko ze sie nie obudzi :-( co wy byście zrobiły bo ja nie wiem... sorki za zmiane tematu
u mnie powoli mija @ a byla inna niz zwykle bo nic mnie nie bolało, nawet nie czułam że jest @, jestem w szoku normalnie bo wy mówicie a raczej piszecie że @ była bolesna... może po prostu u mnie się zmieniło na lepsze? bo zawsze to brzuch mnie bolał 2 dni to byla do mnie katorga a teraz jest 5 dzień @ a ona się już chyba kończy, a zawsze miałam 7-8dni... za tydzień ide do gina i zobaczymy co on powie... umowie się także u tego samego co Carri.
Carri daj mi znac jak było u niego na wizycie jak juz będziesz po :-) opinie się przydają :-). papulki wracam do pracki jeszcze raz pozdrawiam wszystkie dziewczyny. mam prośbę doradźcie mi w jednej sprawie lepiej oddac koszatniczke czy wykastrowac bo ja nie wiem co robic? a dzisiaj jestem umówiona na kastracje :-( nie wiem czy isć czy nie, czy szukac sklepu co go weźmie ale tak mi będzie smutno bez grubasa :-( a z drugiej strony zabieg to ryzyko ze sie nie obudzi :-( co wy byście zrobiły bo ja nie wiem... sorki za zmiane tematu
pati.B moja pierwsza @ po poronieniu nawet nie byla @...kilka skrzepów, w sumie 3 dni...za to druga dała mi popalić, a 3-ciej juz nie doczekalam....
agi trzymam kciuki by betka rosla
Aga Irl daj szybko znac co tam po wizycie u ginka
agi trzymam kciuki by betka rosla
Aga Irl daj szybko znac co tam po wizycie u ginka
hihi to fajnie ze tak szybko sie ci udało może i mi się tak szybko uda oby gin dał nam już teraz zielone światełko bo ja nie umię się doczekac aż wstawie tutaj zdjęcie z teściku fajnie by było jakbym mogła szybko się starac bo ja nawet psychicznie czuję się gotowa, chyba aż tak nie przeżywam tego co się stało- jestem dobrej myśli
szafirek13
Mama dwóch Aniołków 2008
Agi gratuluję i trzymam kciuki za betkę...
Pati.b co do zwierzaczka to idziesz do lekarza wiec powinno być dobrze
pozdrawiam z małego szpitala....
Pati.b co do zwierzaczka to idziesz do lekarza wiec powinno być dobrze
pozdrawiam z małego szpitala....
reklama