reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
melduje sie ze juz po sprzatanku ....olaboga jaki ten dywan koszmarny ...no nic juz sie czuje lepiej i pije 3 kawke

SEL;ENKO bardzo bardzo sie ciesze ze jest ok i tylko to mialam w glowie ....bedzie druga coreczka Gratuluje!!!!

Aga irl daj juz spokoj temu panu ... ile mozna go tak nachodzic hihihih a co A na to?

zaraz wraca moje kochanie i trza bedzie uciekac

reklama
Dziękuję raz jeszcze Wszystkim kochanym dziewczynkom za życzenia....to milusie...
Andzi...kochana....:-):-):-)....piękne imię dla zdrowej Córeczki....wiedziałam!
Słodziutka....wracaj jak odpoczniesz !
Marzenka...Ty to masz fajnie "chatka"wysprzątana....a mi się tak dziś nic nie chce...
Carri...masz racje co do dzisiejszych humorków...to chyba pogoda tak wpływa...

Kurcze moje suwaczki też wcięło!

Do góry