reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Carri kochana u mnie nudno szaro i mam wrażenie że chyba niedługo zeświruję bo o niczym innym nie myslę przez cały dzien tylko kiedy będę w ciąży a moze juz jestem a może nie jestem czy wogóle kiedyś będę? Chyba się troszkę zapętliłam ostatnio

reklama
Selenko bardzo bardzo się cieszę że Juleczka jest zdrowa i zyczę ci juz tylko takich szczęśliwych dni jak dzisiaj...:-):-):-)

witam :)
wpadłam tyko na kwilke :-) bo wczoraj zamiast sie uczyc to gadałam z teściowa :-D... a potem bylo babyboom hihi

moja @ jakos nie chce przyjśc, dzisiaj jest tylko lekko różowo ale po za tym to nic... dziwne może rozkręci się jutro. Ps nie piszcie żebym test robila bo i tak nie zrobie-wole nie wiedziec....

ciekawe czy ja mam suwaczki, zaraz sie dowiem

Carri dzięki za informacje :) jak juz będziesz po pierwszej wizycie to daj mi znac czy jest ok ten lekarz, i w jakim szpitalu pracuje, bo to potem tez jest wazne.

paapaa

Witam Was Wszystkie!!!!
Serdecznie dziękluję za miłe i ciepłe przyjęcie. Nie było mnie przez pewien czas bo chciałam nadrobić i poczytać Wasze losy. Jest tego trochę. Są łzy, radość, niepewność i wielka nadzieja. Wszystkei chcemy aby wszystko nam sie njalepiej układało.
Powiem Wam, że bezpośrednio po poronieniu w czasie żałoby potrafiłąm rozmawiać o wszystkim co było związane z ciążą i poronieniem i o tym co się wydarzyło podczas pobytu w szpitalu. Rozmawiałam i miałam wielką chęć przytulania się do wszystkich. Z czasem wszystko mineło. Teraz nawet z mężem nie rozmawiam o naszym nienarodzonym synku. Najgorzej jest w okresie pierwszego listopada (poronienie miało miejsce 02.11 we wczesnych godzinach porannych). Jak to jest z Wami i jak sobie radzicie w ten smutny dzień?
Trzymam kciuki za Wszystkie

reklama
Agi28 nie zastanawaj sie czy jestes w ciazy , kiedy bedziesz itp inne pytania ....Takie myslenie czy bedzie szkodzic ...
Jezeli bedziesz gotowac bedziesz sie starac..... Musisz poczekac.Wiem ze bardzo pragniesz dzieciatka , tak ja czy inne tutaj dziewczyny . Na kazda z Nas przyjdzie kolej i bedziemy sie radowac....Takze główka do góry i zaczanij sie usmiechac ....bo musisz optymistycznie patrzec na kazdy nowy dzien

Pati z tego co sie orientuje pracuje w szpitalu w Rudzie Śląskiej

Do góry