reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Selenko bardzo się cieszę wiedziałam że wszystko będzie dobrze :)
Aga AJ ty o mnie zawsze pamiętasz a ja przegapiłam wazny dzień wiec wszystkiego naj ale jednego ci już nie życzę tej wrednej @ :)
pozdrawiam wszystkie dziewczynki, brzuchatkom zdrówka i kopniaczków :)

jestem....
a ja dzis zarobilam 25 euro za mycie samochodu:)co prawda duzy bo ford galaxy 7 osobowy ale pieniadze piechota nie chodza....jutro mam dom do sprzatniecia i tez jeden samochod do umycia:)a w weekend przeprowadzam znajomych do innego miasta wiec tez cos zarobie....i dobrze....A teraz w domciu bi na bezrobotnym wiec kasa sie przyda dodatkowa:)

witajcie

Mam strasznie zabiegany dzionek.... zakupy, dentysta, sprzątanie i jeszcze prasowanie się na mnie patrzy.....

Spóźnione ale szczere życzenia imieninowe dla wszystkich Agnieszek!!!!!!!!
Luiza gratuluję maleńkiego skarba:-)

Selenko tak się cieszę że Julcia jest zdrowa... a jednak ten dzień zaliczamy do szczęśliwych.....

Ale patrzę na suwaczki wszystkich przyszłych mamuś i tak strasznie się cieszę że one tak pięknie mkną..... w końcu będę ciocią.... taką inną ale ciocią:tak:

Idę coś pogotować

Agusia takie dobre obiadki robisz.... twoje szczęście że daleko mieszkasz bo chętnych by było duuuużżżżo....... a poza tym to czasu do nauki duzo nie zostało więc miłego wkuwania.....

Witam serdecznie

Pati co do tych lekarza To jest standardowo. 70ZŁ za wizyte , usg 70zł no i pozniej badania takie jak penetralna to koszt 170zł (do 12 tygodnia ciazy) 250 (powyzej 12 tygodnia) Ja jeszcze u niego nie byłam ale jak dzwoniłam do niego na rejestracje to sie dowiedziałam co i ile kosztuje

Wróblku oby wszystkie takie wiadmosci od doktora były dobre :-)Ciesze sie ze z dzidzia wsystko ok :-) A co do pieska zapewne sobie poradzisz moja sasiadka sobie radzila ty tez dasz rady .... I nie przejmuj sie tym co inni mówia , ze sobie nie poradzisz ....;-) Miej to gdzies ;-)

Pixelko zdrowiej kochana i wygrzewaj sie w wyrku .... A co do tesciów to znakomicie ze sie cieszyli :-)

Luiza tak jak guska pisze czasem sa ciaze bezobjawowe, tzn ze sie nie wymiotuje, ze piersi Cie nie bola itp. Prosze niedenerwuj sie i nie schizuj sie ..... Przykro mi z powodu strarty Twojej kolezanki (*):-( A co do badan ja robie badanka w szpitalu, bo dowiedzialam sie ze w przychodni czasem wyniki sie dosc różnia.

Aga28 ciesze sie ze sie odezwalas Co tam u Ciebie?

AgaIrl .... bede trzymac kciuki za egzamin......Teraz tylko nic tylko sie uczyc ;-)

SELENKO CO ZA WIESCI !!!!!!!!!!!!!MOJE GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ALUTKA, MAGDALENKA38,PYZUNIAGAJ,GUSKA,MARLENKO78, ALLA, SELENA, KAROLA71,SONITA,SŁODZIUTKA,NIUSIA, AGAAJ,MIRUS,KINGUS - I WSZYSTKIE NIEWYMIENIONE DZIEWCZYNy pozdrawiam goraco

U mnie szary dzionek za oknem. Maz w pracy....
Porobiłam co mam porobic tazke sobie odpoczywam.... Od wczoraj wzielam sie za cwiczenia ....dawno nie cwiczylam tazke pomalutku stopniowo zabieram sie do ciwczen - dzis zledwoscia zrobilam wymagane przez siebie brzuszki :-pPorobiły mi sie zakwasy ...Ale obiecałam codziennie cwiczyc by zbic zbede kilogramy ;-) Troszke z WAmi pobede a potem bede mykac by sobie cos poczytac

reklama
Do góry