reklama
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
ha ja to mam problem bo jakos nie czuje ze jestem glodna....jak mnie juz tak mocno mdli to znak ze trzeba zjesc.....jakies dziwne to wszystko....tamtymi razami to ciagle mialam na cos ochote....
a wczoraj wieczorem......masakra...moj A ugotowal jajka.....no i siadl sobie w salonie przy stole, zaczyna obierac.....a ja.....oczywiscie jak poczulam ten zapach to ....gadalam z panem kibelkiem....wrrrr...a tak zawsze lubilam jajka.....
a wczoraj wieczorem......masakra...moj A ugotowal jajka.....no i siadl sobie w salonie przy stole, zaczyna obierac.....a ja.....oczywiscie jak poczulam ten zapach to ....gadalam z panem kibelkiem....wrrrr...a tak zawsze lubilam jajka.....
aga_irlandia
kasia no w koncu zdamjak nie taraz to nastepnym razem hehehhe
S
Sonita
Gość
Uuuulalala :-)
To fajna sprawa.
Trzymam kciuki!
Ale u nas szarawa pogoda.
A muszę się uczyć na okropny egzamin ze współczesnych stosunków międzynarodowych, chyba się zdrzemnę
Ja wczoraj byłam w kinie na Madaskarze, uśmialiśmy się niesamowicie, dobry film na taką pogodę, ale coraz bardziej odczuwam brak juniora, było pełno rodziców z dziećmi a my tacy niekompletni się czuliśmy
Dzisiaj na obiadek robię 'fast food', kupiłam w Lidlu bułeczki do hamburgerów, mam mielone wołowe, frytki, sałatkę, pomidora.
I tak sobie myślę, że powinnam mieć jak najszybciej dzieci.
już nie mogę się doczekać.
To fajna sprawa.
Trzymam kciuki!
Ale u nas szarawa pogoda.
A muszę się uczyć na okropny egzamin ze współczesnych stosunków międzynarodowych, chyba się zdrzemnę
Ja wczoraj byłam w kinie na Madaskarze, uśmialiśmy się niesamowicie, dobry film na taką pogodę, ale coraz bardziej odczuwam brak juniora, było pełno rodziców z dziećmi a my tacy niekompletni się czuliśmy
Dzisiaj na obiadek robię 'fast food', kupiłam w Lidlu bułeczki do hamburgerów, mam mielone wołowe, frytki, sałatkę, pomidora.
I tak sobie myślę, że powinnam mieć jak najszybciej dzieci.
już nie mogę się doczekać.
aga_irlandia
sonita doczekasz sie jak wszystkie tutaj
aga_irlandia
cicho...dokonczylam obiad moze juz zostanie na swoim miejscu...
kasiekkm
Fanka BB :)
a ja powinnam miec dietke według lekarki ale i tak bardzo sie nie stosuje,,,,, hehe,,mimo wszystko ograniczam sie,,heh... jem sniadanko o 9.... 0 13 zupke,,,, o 17....cos przegryze i to koniec,,,,, miedzu czasie jakis owoc i mleczko,,,,,:-):-):-)
Ale uwielbiam,,,,, schabowe i kapustkewogóle lubie takie niezdrowe tłuste dana,,,, ale stopuje,,heheh
Ale uwielbiam,,,,, schabowe i kapustkewogóle lubie takie niezdrowe tłuste dana,,,, ale stopuje,,heheh
S
Sonita
Gość
Aga chyba jak wejdziesz już w drugi trymestr, to mdłości przejdą?
Tak wiem, doczekam się, czuję to!
I czuję też Aga, że czas tak szybko minie, że niedługo będziesz się kulać do komputera
Ciekawa jestem tylko czy tam będzie siedział chłopczyk ;-)
Tak wiem, doczekam się, czuję to!
I czuję też Aga, że czas tak szybko minie, że niedługo będziesz się kulać do komputera
Ciekawa jestem tylko czy tam będzie siedział chłopczyk ;-)
kasiekkm
oj sonita wierze CI ż enie chce Ci sie uczyć,,, eh,,, mi też by sie juz nie chciało,, naszczescie ja mam to za soba,,,,,,no w najblizszym czasie nie planuje,, moze jak bedemiała 5 lat stazu to zrobi especjalizacje,,ale nie chce mi sie,,, teraz mój mąż wził się za studiowanie,,heh, tylko siedzi nad ksiazkami,, masakra,,
A co do MAdagaskaru,, to tez byłam z M i brzdacem, też się uśmiałamm,,,,, nie obejrzysz sie a pójdziesz ze swoim,, zobaczysz...
A co do MAdagaskaru,, to tez byłam z M i brzdacem, też się uśmiałamm,,,,, nie obejrzysz sie a pójdziesz ze swoim,, zobaczysz...
reklama
allaa
wstawiłam sobie brukselke....
moja babia robila przepyszna kapustę, mniam mniam, szkoda, ze nie zdążyła przekazać mi swojego sekretu.....
Sonitko ja wierze, że każda ze wspaniałych dziewczyn tutaj doczeka się swojego Skarbu.
moja babia robila przepyszna kapustę, mniam mniam, szkoda, ze nie zdążyła przekazać mi swojego sekretu.....
Sonitko ja wierze, że każda ze wspaniałych dziewczyn tutaj doczeka się swojego Skarbu.