reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witam i przytulam nowe dziewczynki. Mi to forum bardzo pomogło więc mam nadzieję, że i Wam pomoże.

Syla i Gabi, mam nadzieję, że choróbsko się wyniesie.

Luiza, pewnie, że Cię pamiętamy. Wiem, że się bardzo boisz i powiem Ci, że to normalne. Każda z nas tak miała i ten strach chyba będzie już do końca, chociaż może z czasem troszkę mniejszy.

Marlenka, niektórzy ludzie są po prostu puści, że masakra. Jak ja nie lubię takiego chamstwa i wtrącania się w czyjeś życie i jeszcze takich głupich rad. Pamiętaj, że nie musisz z tą szwagierką czy bratową rozmawiać na ten temat.

A ja mam doła, z mamą bardzo źle. Nie może dzisiaj ręką ruszać, bo chyba jej już poszły przerzuty na kręgosłup. Lekarz powiedział tacie, że mama raczej już nie wyjdzie ze szpitala i że jest bardzo źle. Wczoraj wieczorem miała gorączkę 39 stopni, dzisiaj ma 38. Moja siostrzyczka coś kaszleć zaczęła i byłam z nią dzisiaj u lekarza. Nie wiem może w weekend pojedziemy do rodziców, bo nie wiem czy tu wysiedzę. Patrzę na to dziecko i nie wiem co mam jej powiedzieć, ona widzi, że ja płaczę i dużo rozumie. Nigdy nie myślałam, że to dorosłe życie będzie takie trudne i często takie niesprawiedliwe.

Buziaczki dla Was wszystkich i życzenia dla naszych wszystkich obchodzących dzisiaj imieniny Agnieszek.

reklama
Also strasznie mi przykro z powodu twojej mamy, trzymaj się kochana twój spokój i siła potrzebny jest już nie tylko tobie ale trzem osobom wiem że łatwo jest mówić ale może stanie się cud, przecież jeden się stał :)

also :-( tak mi przykro, bidulko :-(. ja ostatnio obudziłam sie z płaczem a mój M nie mógł mnie uspokoic-sniło mi się że moja mama z przepracowania zasneła i już się nie obudziła :-(... dobrze że jest, szkoda tylko że sama tak charuje jak wół po 15-19 godzin-jest kucharka w dosycy dużej restauracji... tata (trudno mi w ogóle nazwac tego człowieka tata) to leber totalny alkoholik, nie rozmawiam z nim prawie wcale, dzien przed moim weselem tak sie shlał ze nie chciałam go widziec na slubie ale byl na szczescie siostra pilnowała zeby byl trzezwy... wiecie dla mnie rok w irlandii byl nie do opisania bo pierwszy raz żyłam szczęśliwa bez płaczu, w spokoju- to takie niesamowite uczucie byc szczesliwą ludzie czasem tego nie doceniaja... dobra nie zale sie juz bo przeciez mam swoje szczescie :) mojego Adama-ropucha zmierzlucha hihi
Powiedzcie mi o co chodzi z tymi witaminami w ciaży, któraś z was pisała że nie bierze sie je w I trymestrze, to dlaczego mi lekarz kazał brac? brałam Centrum Materna i folik, a teraz dowiaduje się ze witamina A jest toksyczna dla płodu:wściekła/y: czy ja przez tego lekarza i przez sama siebie poroniłam przez te witaminy??:wściekła/y::angry: ja to brałam od 6 tygodnia:wściekła/y:
dzisiaj wyglada na to że dostane juz jutro @ bo mam takie różowe niteczki cieniutkie-chyba to juz poczatki @ ale zobacze jutro:zawstydzona/y: żebym tylko w pracy przezyla, narazie nic mnie nie boli:happy:
mam taką fajna teściową tzn czasem fajna jest hihi dostałam dzisiaj pojemnik na cytryne :-) chociaz nie prosiłam :-) no i pranko znowu sie samo zrobilo :rofl2: chociaz ja tak do konca nie chce zeby mi pranie robiła no ale jak mam jej to powiedziec, przeciez sie obrazi:zawstydzona/y::eek:
Idem sie uczyc zaraz wiec zerkne do was wieczorkiem, albo moze jutro bo Adam dalej chory:-( zatoki go bola i reszta tez a ja juz nie wiem czym go faszrowac, kupilam ibuprom zatoki, i wapno.. no i aspiryn c bo mial goraczke 37,4 a u niego to duzo bo on sie caly trzesie jak tylko minimalnie ma podwyzszona temperature, przy 38 to jest nieprzytomny:-( dobra ja mykam papa

hura mam 4,5 z histori gospodarczej :) to tak z poza tematu hihihi ta ocena i tak swiadczy o tym ze nie warto sie wysilac... zamiast egzaminu gosc kazal napisac prace na temat rozwoju gospodarczego jakiegos miasta lub firmy to ja zrobilam prace "CYTAT" o żorach no i po co tu pisac swoimi slowami jak wiadomo ze i tak nikt tego nie przeczyta...

Witajcie kochane...
Dopiero wróciłam z małą od babci....pogoda okropna,pada deszcz a na chodnikach lód....okropnie....
Also...kochana zyczę Wam duzo zdrówka,tak bardzo mi przykro...wybacz ale nie wiem co mam napisać,tule Cię mocno.
Edytko.....gdzie jesteś?
Selenko.....jak samopoczucie....ściskam....;-)
Aga Ir...stolik,krzesła i bluzeczka...normalnie rewelka....
Marzenko....spróbuj olewać takie komentarze,co za tupet.....tulę Cię kochana..
Luiza....gratulacje!
Gabi....zdrówka i odpoczynku.....
Syla...mam nadzieję,że juz lepiej sie czujecie....
Pati...gratulki,zdolna dziewuszka....

Wszystkim Wam dziękuję za zyczenia...kochane jesteście....
jednoczesnie i ja składam wszystkim Agnieszką które dziś obchodzą swoje święto...wszystkiego najlepszego,spełnienia marzeń,zdrówka i wszystkiego czego byście tylko chciały.......

A u mnie znowu @....oszaleć można....a juz myslałam,ze nie przylezie....no cóz...
co prawda postanowiłam inaczej ale jakby cosik wyszło ...to byłabym szczęśliwa.
Nie spałam dziś pół nocy,tak bardzo bolała mnie głowa....a tabletek nie wzięłam...bo jakby co to....schizy....
Ehhh...to się pozaliłam...juz mi lżej.....dziękuje ze jesteście.....

Wszystkie Wa pozdrawiam....

Dziękuję dziewczynki za wsparcie. Na Was można liczyć w każdej sytuacji.

Pati, wiem o czym piszesz, bo mojej kuzynki tata też jest alkoholikiem. Ach ciężkie to życie, tak jak piszesz, ludzie czasami nie doceniają tego co mają.

reklama
PATI..gratuluje...........:-D:-D

ALSO,,ściskam mocno,,,,,,,,,,,,,,:tak:przykro mi bardzo,,,,ale trezba mieć nadzieję....:tak::tak::tak:

WSZYSTKIM AGNIESZKOM<<ŻYCZĘ CO NAJLEPSZE<SPEŁNIENIA MARZEN I ZDRÓWKA!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D

Do góry