reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Ilawianko sliczne masz pociechy ;)

Pyzuniagaj ale ty jestes nocnym markiem, ale niusia to chyba jest jeszcze wiekszym....

Anetko takie rozmowy z mezem sa przydatne,zapewne kazdy z nas sie boi

Aga Irl fajne mebelki a tak poza tym ale z Ciebie kobitka ładna :tak:OJ ty masz tym kibelkiem ale na arbuza narobilas mi ochoty .....mniam

Kaskax25 "z rodzina najlepiej wychodzi sie na zdjeciu" ale moje gratulacje z okazi kolejnego berbecia pod brzuszkiem :

Luizko trzeba byc dobrej mysli, nie stresuj sie przed wczesnie i gratulacje za te dwie kreseczki ...

KasiekKm dobrze ze sie odezwałas, Duzo zdroweczka zycze dla Twojego maluszka No i nie przemeczaj sie tylko lez i wypoczywaj.

Syla 28 współczuje Ci kochana , ale musisz byc dzielna i sie nie poddawac i robic to co lekarz nakazał czyli wypoczywac

Guska gratulacje ze czujesz ruchy ;-) I ciesze sie ogromnie ze wszystko jest u Ciebie i maluszka dobrze

Mirusia ty tez fajny stół masz ..... ja nawet nie pokazuje bo mam stary maly stoliczek w pokoju a w duzym masz tez stare badziewo Jak kiedys kupie nowe to sie pochwale ;-)

Agusia Aj, Aga 28, Słodziutka , Dilajla, jezyk ......odezwijcie sie:wściekła/y:

Wszystkie nie wymienione dziewczyny pozdrawiam serdecznie i zycze milego popołudnia

reklama
hello dziewczynki,
ale naprodukowałyscie stron...

luiza123 Gratulacje, teraz trzymamy kciuki by fasolinka pieknie rosła :-)

gabi biedaczku, dobrze, zę dzis juz jakas poprawa...wytrzymajcie jescze troszkę...

kasiekkm ... odpoczywaj wiecej, plamienia to nie sa raczej typowe objawy ciazowe....a lekarze nie do końca moga wiedzieć co sie dzieje, lepiej dmuchac na zimne....

syluś skoro takie silne obawy masz to znaczy, zę fasolek rosnie jak na drożdżach!!!

marlenko A co do szwagierek i ich tekstów..to bym olala, moja o poronieniu nie dowiedziala sie odemnie tylko od teściowej, ja sobie rozgłosu nie życzylam i prosilismy by tesciowa nikomu nie rozgadywała, a i tak mi sie oberwało, ze robie z tego wielkie HALLOOO i ze wiele jej kolezanek poronilo i urodziło zdrowe dzieci...za takie teksty takim babiszonom powinni chyba dupska tłuc....:-)..bo po pierwsze nie wiedziała nic o mnie, ja sie jej nie skarzyłam, tesciowej tez nie więc chyba wokół tego i siebie nie robiłam zadnych akcji ..wspołczucia tez nie oczekiwałam

Ostatnia edycja:
Mircia śłiczny stół,.... ty to masz fajnie nic nie przybierasz,,hehhe i jaka z ciebie bambaryłka,, widziałam fotki na nk,,jestes śliczna kobietą,,, tylko kosci masz cięzkie,, heheh,,,
ja mam tez 162 wzrostu z igorem przybrałam ponad 20 kg,,hehehe:angry::angry: do porodu szłam z waga,,,,, :angry:75kg,,,,, jednakze sie zawziełam i wszystko zgubiłam do roku,,,, potem znów przybrałam, potem zrzuciałm,, heh,,poten przybrałam w ostatniej ciąż ,,,, i zaszłam teraz,,heheh ale teraz waga tak mocno nie bije do gory mimo że biore hormony,,,,, jakos ta ciaza inaczej wyglad niz z igorem,, z igorem objawów nie miałam, ale tyłam w szez, a brzyszek póżno,,,,, a teraz ,,, z kibelkiem miałam już z 10 razy przyjemność hehm.. apetyt znacznie mniejszy,,, heh,,,zbrzydłam,, heh ,, wszscy stawiaja na małą Julcię,,hehehe, ale bym sie cieszyła,,,,,, ja narazie w tym nie przybrałam, o dziwo,, nadal waże 56,5 kg,, wg wagi lekarskiej heh,,,,,,,, moja pokazuje mniej,, hehehale cóż trzymam sie ich,,,,

Aga u CIebie tez inaczej więc może bedzie upragniony synus,, heheh

LUIZA,, bedzie dobrze i juz,,,,,,
ja dostałam odrazu luteine i kwas foliowy,,,, od 12 tyg kazała kwas odstawic i brac witaminy,,,, teraz ze wzgledu n aplamienia biore dhupaston 3 dziennie,, wada drogi,,:tak::tak::tak::tak: musze kupic 3 opakowania po 42 zł,,,,,buale poswiecic sie trzeba,,hehee:-D:-D:-D

Dołaczam sie do zyczen

WSZYSTKIM AGNIESZKOM DUZO ZDRÓWKA SZCZESCIA I MIŁOSCI ORAZ USMIECHU I SŁONKA

:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Wróbelku,,,,,, dasz rade do kwietnia ,,,,potem bedziecie na swoim,,,:-D:-D:-D:-D

dzięki carri,,,,,:-D:-D:-D:-Dco u ciebie??

Pixelko ja wiem,,,ale wg ostatniego usg wyszło ze krwiak sie obkurcza krzepnie i troche opróznia z tad te plamienia,,,,:tak::tak:tak mówi lekarz....one sa delikatne brazowe,,,,

U mnie Kasiu pomalutku :-)
Planujemy wakacje powoli , robimy rozpiske co trzeba kupić i kiedy zaczac odkładac pieniazki. W lutym porobie sobie badanka niektóre....
I tak jakos powoli leci mi zycie w domku. Maz w pracy a ja sie krzatam ;-)

dzieki za zyczenia w moim imieniu ale ja poprosze dopiero w kwietniu:):):) bo wtedy obchodze imieniny:)
ja w miedzy czasie skoczylam z A do sklepu:) kupilam sobie fajna bluzeczke zaraz wam fotke wstawie.....ale ponosze ja dopiero pozniej bo w niej brzuszek widac a ja za bardzo nie chce zeby sie ktokolwiek kapnal teraz

reklama
Do góry