reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

najwazniejsze zeby dzidzia byla zdrowa a jak sie facetowi cos nie podoba to jego problem bo wkoncu on tez chce dziecko... wkurza mnie jak slysze od jakiegos faceta ze zona po ciazy juz nie jest taka piekna i poszuka sobie kochanki... debilizm totalny i egoizm... no ale nas to tutaj nie dotyczy mysle :)

reklama
mircia witaj .....nie kazdy moze byc bez rozstepow:):):)
a moj maz wogole to lubi jak ja jestem w ciazy:)zwlaszcza jak juz brzuszek jest...
a ostatnio tak sobie rozmawialismy i on mi tlumaczy jak to faceci rozumieja ciaze....dopoki nie widza ze brzuszek rosnie to jakos nie widza tej ciazy:) chyba bardziej jak wzrokowcy....

Mirus czyzby dzisiaj znów byly jakies zakupki dla Adrianka;-)
I jak sie czujesz?

Pati ciesz sie ze tak młodo wygladasz:-) To jest zaleta

jeszcze troszke i ja moze cos pokupuje dla malenstwa.....chociaz....mam tyle kolezanek co maja malenstwa tu ze moze czesc podostaje:)zas oszczednosc bedzie....choc na wyprzedazach mozna tyle tutaj fajowych rzeczy kupic za grosze ze szok:)

w irlandii fajne ciuszki dla dzieciaczkow byly tez w sklepach z uzywana odzierza, nie wiem czy sie brzydzisz ale jak nie to moze sie wybierz do jakiegos i poogladaj, nawet za 2 -4 euro cos kupisz ładnego :)

pati ja w polsce zawsze w ciuchlandach kupowalam -:) tutaj kupuje nowe:) ale to dlatego ze na wyprzedazach do 5 euro mozna i kopleciki pokupowac::) wiem bo mam chrzesniaczke i ja obkupuje w ciuchy zawsze:) przynajmniej ma inne nic w polsce:) i jakie fajowe :)

reklama
no ja pamietam w irlandii jakie ładne ciuszki można było kupic za grosze w t-k market (jakos tak) i to markowe, po kilka euro albo funtów, teraz mi tego brakuje, mam kurtke z irlandii zimowa i jest super nie przemaka w ogóle :-D:-D, no ale ona tania nie byla.. tutaj to super płaszczyk bym miala bo kurtka mnie kosztowała 80 euro tzn mój M płacił :-D:-D, jedyne co mi sie nie podobało w sklepach to buty-fuj ochyda, nawet klapki w polsce kupilam :-0

Do góry