reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Witam ponownie kochane. Jak zwykle tylko na chwileczkę, bo zmykam po zakupy i z psem. Ciemno już się robi na dworze. Szarówka taka.
Nowym koleżankom moge tylko powiedzieć,że rozumiem ból, zostańcie z nami , to sprawdzona terapia.
Magdalenka małą masz dawkę. Ja juz biorę 150 mq, a TSH skakało mi w ciąży od 1.3 przez 3.83 do 0.28 na dzień dzisiejszy. Najważniejsze,że ft4 utrzymuje się na odpowiednim poziomie. Tak twierdzi moja endokrynolog.
Zmykam, do napisania.

Aguś Irl, zaraz powracają do domków to będą pisały, nie smutaj się. Ja póki co bez mdłości, ale sza.. oby nie zapeszyć.

Ostatnia edycja:
:-)Witam kochane po trzy dniowej przerwie :-) Ech duzo tego było ale cale szczescie nadrobiłam zaleglosci ..... a wiec zaczynam ....

Pixelko sliczny brzusio:-) Zycze udanych ferri ipeinej zimowej pogody !!!

Syla ciesze sie ze w szpitalu traktowali Cie dobrze wiadomo - w szpitalu bezpiecznie sie czujesz bo jestes pod stała kontrola ale dom , to DOM oby bylo juz u Ciebie wszystko dobrze ;-)

Aga Irl piekny brzuszek :-) No i jeszcze troszke a te mdłosci powinny Ci przejsc

Gabi zdrowiej kochana...... oj ty bidulko trzymaj sie :-(

Agnieszka Aj....dobrze ze dajesz znac o sobie , bo inaczej znów bym sie martwila o Ciebie ....

Magadalenko piekne kotki , tez miałam kiedys swoje mruczki a teraz to szczurek i kroliczek sa moimi małymi pociechami :tak:

Also zycze duzo zdrowka dla Twojej mamy .... Niech Bóg ma ja w swojej opiece.
A Tobie przede wszytskim zycze duzo wytrwałosci i jak najmniej stresu , wiem zapewne to ostatnie jest trudne zwlaszcza gdy mama choruje :-(

Alla ciesze sie ze dzidzia rosnie i jest z nia wszystko w porzadku.Dobrze ze tesciowa juz w domciu. No i przede wszystkim miło ze juz czujesz ruchy :-):-) Ja tez czułam niestety maz nie doczekał sie tych ruchow:-(

Alicja gratulacje z okazji wytrwalosci w nie paleniu :-) A i uwierz ze ty tez bedziesz ogladal swoje dwie kreseczki na tescie :-) Oj kiedy to było jak slub sie bralo , tyle zalatwniania ehh no i ten stres przed ołtarzem;-)

Słodziutka dziekuje za zyczenia. To nie 18 urodzinki tylko 24 - ale ja stara jestem :-) Kacyk był ale malo ....za to mój maz hhehe ....ciezko miał :-)
Zapewne sie bedzie duuuzo dzialo na wakacjach ...Ehh a Twój maz powinien wziasc sobie odrobinke urlopu , bo nie mozna ciagle pracowac. Mój maz nie kocha motocykle on je poprostu uwielbia tak jak ja - choc ta miłosc zawdzieczna tylko i wyłacznie jemu :-)

lenabrax,Kajeczka,Salemko:-( przykro mi ze dolaczyliscie do grona aniołkowych mam :-(Tule Was...:-(

Mirka czytajac Twoje posty az chce mi sie byc w ciazy tak daleko jak ty jestes .... no i robic te zakupki Achhh .... Musze jeszcze troszke poczekac ....

AgaAj, Gabi, Marlenko,magdalenka38, Mirus .Aga Irl , ozkone, Anetko,Kingus
dziekuje za wspaniałe piekne zyczenia.Jestescie kochane A przy zyczeniach az sie wzruszyłam .

Dziewczyny jak sie czujecie KasiekKm,Selenko?
Jezyk ................. jak tam?
Dilajla mogłabys sie odezwac do nas ....?

Ja nigdy nie pomyślałąm nawet o poronieniu nawet do końca nie mialam pojecia o co w tym chodzi teraz po stracie wiem juz wszystko i zajsc w ciaze to tylko połowa sukcesu dlaczego tak sie dzieje dlaczego my kobiety mamy tak przesrane zycie????

Kajeczko nie zadreczaj sie .... tak czasem musi byc.... Nie tylko my mamy przesrane ... Nasi partenrzy równiez zle przechodza starte dzieciatek. Czasem nawet bardziej od nas samych . Moze nie przyszedł na nas jeszcze czas.... Tak naprawde nie ma wytlumaczenia na to co sie stało Musimy byc porostu dzielne i nie mozemy sie poddawac :-)

reklama
Do góry