reklama
Hej,a moje dziecię chore i to bardzo.Teraz śpi A on zawsze nawet z glutem i gorączką szaleje.Temp.38- 5 godz. po nurofenie (nast. dawkę mogę dopiero za 3 godz.).No,ale jak śpi to go nie będę chyba ruszać.Nawet nie wiem czy mam jakieś czopki,sama nie dam rady,bo wysoko są schowane.Czarno to widzę.Po postu nie moje dziecko,leżące,apatyczne.No,niech teraz pośpi.A w tym wszystkim ja leżąca.Żeby tylko nie trzeba było po pogotowiach jeździć,bo wtedy to nie wiem jak to zrobimy,tfu,tfu.Buuuu
gabi biedna Ty moja i twoj M
ale to i dobrze ze maly goraczkuje... zwalcza chorobe
Jak bylam ostatnio w ciazy moj mlody przechodzil ospe ...goraczka ponad 39 Nie odbylo sie bez wzywania pogotowia ...( nie przyjechali)
trzymj sie buzka
ale to i dobrze ze maly goraczkuje... zwalcza chorobe
Jak bylam ostatnio w ciazy moj mlody przechodzil ospe ...goraczka ponad 39 Nie odbylo sie bez wzywania pogotowia ...( nie przyjechali)
trzymj sie buzka
S
Sonita
Gość
Ah witam popołudniowo
Byłam na dzisiaj zarejestrowana na USG, bo wchodziłabym w II trymestr...
Więc skorzystałam z tego pomimo, że dzidzi nie ma, chciałam sprawdzić, czy wszystko dobrze.
Okazało się, że coś tam jeszcze w macicy jest i nie jestem super czysta tak jak powinno być po łyżeczkowaniu.
Jestem trochę rozczarowana i przestraszona, mam być pod obserwacją
Martwie się, bo ten zabieg ma duży wpływ na przyszłe ciąże, na dodatek pani doktor zapytała się mnie, czy były problemy z zajściem w ciążę, sama nie dopytałam skąd to pytanie...
Nie wiem co myśleć, tak do was piszę, może wiecie coś niecoś na ten temat :-(
Byłam na dzisiaj zarejestrowana na USG, bo wchodziłabym w II trymestr...
Więc skorzystałam z tego pomimo, że dzidzi nie ma, chciałam sprawdzić, czy wszystko dobrze.
Okazało się, że coś tam jeszcze w macicy jest i nie jestem super czysta tak jak powinno być po łyżeczkowaniu.
Jestem trochę rozczarowana i przestraszona, mam być pod obserwacją
Martwie się, bo ten zabieg ma duży wpływ na przyszłe ciąże, na dodatek pani doktor zapytała się mnie, czy były problemy z zajściem w ciążę, sama nie dopytałam skąd to pytanie...
Nie wiem co myśleć, tak do was piszę, może wiecie coś niecoś na ten temat :-(
sonita moze masz tylozgiecie macicy i dlatego to pytanie mnie tez pytala czy byly jakies problemy z zajsciem w ciaze A macica wiadomo jeszcze jakis czas bedzie dochodzic do siebie ....
ale tu dzisiaj tlok hehe
ale tu dzisiaj tlok hehe
Miroslava1979
Szalona Żoneczka ;-)
Faktycznie tłok
reklama
Miroslava1979
Szalona Żoneczka ;-)
ogólnie to narazie robiłam zakupy tylko na Allegro, ale mogę Ci podać linki :-)