reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Mirka... łomatko... to moze jak juz w taki trans wpadłas to do mnie wpadniesz... i tak za jednym zamachem posprzątasz :happy2::happy2::happy2:;-);-);-)

a tak na powaznie to Ty się tak nie przemęczaj :)

reklama
Sonitka .... ciesze sie ze zdecydujesz sie na suwaczke:-)

Anetka ja nie miałam robionych badań histopatologicznych nie wiadomo czemu, jednka wierze ze wyniki masz dobre

Gabi :) piekny sen miałas.

Mirka ty zaraz rodzis .... a krzatasz sie w domu , sprzatasz ze hohoho
Poleniu**** sobie bo jak malec przyjdzie na swiat tak predko sobie nie odpoczniesz:-)

Anetko a o prace sie nie martw zapewne znajdziesz wkrotce prace taka jaka chcesz....
Ja nie pracuje , bo moj maz mnie nie pusci do pracy .Ale jak juz urodze to spokojnie juz bede sobie pracowac do tej emeryturki w wieku 65 lat :szok:

Anetka ja nie miałam robionych badań histopatologicznych nie wiadomo czemu, jednka wierze ze wyniki masz dobre

ja też mam nadzieję ze wszystko ok. dzięki :-)

Anetko a o prace sie nie martw zapewne znajdziesz wkrotce prace taka jaka chcesz....
Ja nie pracuje , bo moj maz mnie nie pusci do pracy .Ale jak juz urodze to spokojnie juz bede sobie pracowac do tej emeryturki w wieku 65 lat :szok:

no w końcu cos na pewno się uda... tym razem szukam czegos co na prawde bedzie fajne no i za odpowiedznie pieniądze...
Jak ja wogóle sobie pomyślę że trza do 65 pracowac to mi się nogi uginają... haha :eek:

Odzywam się do Was po raz drugi. Jestem tydzień po zabiegu... Tak jak po pierwszym poronieniu ból z dnia na dzień mija, ale pytania DLACZEGO i CZY KIEDYŚ SIĘ UDA nie... Siedzę sobie jeszcze w domku (bo tak normalnie to studiuję) i myślę co zrobić z życiem... Nie mogę się już doczekać pierwszej miesiączki (a raczej tego kiedy minie), żeby zacząć robić badania... tak bardzo chciałabym już wiedzieć, czy coś jest nie tak, czy po prostu mam pecha...

daaa... przytulam Cię mocno
Ja tez cały czas czekam na pierwszą miesiączkę... i jakoś doczekac się nie mogę...
Ale staram się myśleć pozytywnie. NA PEWNO NAM SIĘ UDA !!!
I niedługo będziemy miały nowe łądne suwaczki... i tym razem dotrą one do końca... zobaczysz. :-)

reklama
Jest może wśród Was mam 2 aniołków, której za trzecim razem się udało?? Może któraś dać mi nadzieję??

Do góry