reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Witam
Wreszcie zdecydowałam się tu wejść, za radą "koleżanki" z forum o badaniach prenatalnych, szczerze nie czytałam tego forum, liczę że będę mogła się wygadać, bo podobnie jak Wy straciłam dzieciaczki, miały być dwie zdrowe córeczki, niestety urodziłam je w 6 miesiącu ciąży i dziewczynki mimo wielu zapewnień lekarzy, w sumie nie wiem czy tak ich nazywać, okazały się być chore oczywiście nie widzieli sensu w ratowaniu tak chorych dzieci więc odpuścili, dziewczyny żyły kilkanaście minut, stąd chyba moje podejście do badań prenatalnych no i oczywiście do kolejnej ciąży do której chyba nie dopuszczę....

Mam nadzieję,że Kasiek...da znac...bo przez cała noc będe się martwiła......
Sowa...witaj przykro mi,że poznajemy sie w takich okolicznościach,tule Cię bardzo mocno.Wszystkie tu przeszłyśmy przez TO samo,dziewczynki są tu naprawde wspaniałe.....to najlepsze miejsce...mi osobiście bardzo pomogło....
Nie moża przekreślac wszystkiego,trzeba wierzyć,że kiedyś wyjdzie słoneczko i wszystko się ułoży...nie mówię,że jest łatwo...ale z czasem jest trochę lżej....trzymaj się i zostań z nami.....

Ja sie już położę, ciężki dzień dzis był, a jutro rano jadę na pobranie krwi i test obciążenia glukozą, mam nadzieję, że bedzie bez przebojów jak u Gabi...
Agus jutro będe trzymac kciuki za Twoje usg:tak:

Allaa....będzie dobrze...powodzenia....trzymam kciuki.....
Selenko..gdzie się podziewasz....
Edytko....brakuje mi Ciebie........
Sylunia....trzymaj się dzielnie kochana.....
Oj...i na mnie czas bo musze Gosiaka do łózka przygotować......pewnie jeszcze zajrzę...
jakby co to zyczę Wam spokojnej nocy........

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry