aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
agus wiecej optymizmu ty wiesz...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
chudzinka z Ciebiedziewczynki witajcie
to mój niedzielny brzuszek :-) czyli zaczełam 17tc :-)
Już niedługo dzidizuś pojawi się nam na BBdziewczyny a my chorujemy. Do kacperka wczoraj dołączył Piotrek z 40 stopniową gorączką a dziś mnie chwyta:-(i nier wiem czy dam radę sama się wyleczyć.
Wczoraj byłam na wymazie i przy okazji na badaniu i dowiedziałam się że czop mi już odchodzi(stąd to plamienie) rozwarcie się powiększyło ale główka jeszcze da się odepchnąć(cokolwiek by to miało znaczyć) więc jeszcze nie powinnam rodzić a takim czopem odchodzącym to można i ze dwa tygodnie pochodzić.
Po południu jechaliśmy z Kacperkiem do lekarza i niestety nie obyło się bez antybiotyku, ma brzydki katar, brzydki kaszel no i ta ciągła temperatura:--( tzn. teraz po dwóch dawkach antybiotyku już gorączki nie ma i widać poprawę.
Po całym dniu byłam tak zmęczona że usypiałam na siedząco już nie wspomnę o ciagłym bólu w pachwinach jakbym sie rozchodziła.
Trzymam kciuki, żeby było dobrze i modlę sięDziewczynki rozmawaiałam z Sylą dzidziuś żyje seruduszko bije ale okazało sie ze ma torbile na jajniku 5cm biedactwo najwazniejsze ze przestała krwawic lekarze nic nie mowia ach pomodlcie sie za Sylunie i za kruszynke moze jutro beda lepsze wieści
SYLUŚ JESTEM Z TOBA TRZYMAJ SIE KOCHANIE
Witaj i zostań z namiWitam! Od zeszłego tygodnia jestem mamą dwóch aniołków... Mogę się do Was przyłączyć?? Bardzo potrzebuje kontaktu z kimś, kto wie i rozumie, co czuję...
to super wynikiwitam wszystkich
ja dziś zaliczyłam usg piersi, trochę sie bałam ale chciałam zrobić po tym nawale mleka jaki miałam i bromergonie.
na szczęście ok gin powiedział że mam piersi jak nastolatka, hehe po karmieniu i 2 ciążach, milusi
Kasiu daj znać co u Was? Martwimy się. Wierzę, że będzie dobrze, ale czekamy na wieściDziewczyny szok,,,, chyba znów stracę maleństwo... a jutro byłby juz 14 tydz,,,,,,,,,,, byłam się ubrac,,,,,, i cała piżamę brudna,,,, takjakby woda z krwią,,,,,,, coprawda teraz sucho,,,,, w nocy cos czułam a`le myslałam ze to od luteiny,,, bo jak sie rozpusci to mi wycieka,,,,,,
wczoraj troche z M, no wiecie,,,,,, oprócz tego mam nadzerke.. moze jest jescze szans ze toz nadzerki,, nic mnie nie boli,,,,,,,,,,,,,,,,,,ale mam doła.... i zaden lekarz teraz nieprzyjmuje dopiero popołudniu,,,, US?G mam na jutro,,,, co tu robic narazie jest ok,,, sucho,,,,,,,,,,,,,,help..............