reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Agusia ja mam jutro wolne więc czekam na zdjęcie!!!!
Sonita no tak do dwóch tygodni możesz krwawić..... pewnie później będzie to tylko plamienie..... niestety tak to już jest:-(

Dziewczynki mam pytanie22 grudnia mialam pierwsza @ po poronieniu i bylo normalnie
teraz w polowiec cyklu,pierwszy raz w zyciu chyba mialam bole owulacyjne,brzuch mnie bolal jak przed @ .do nastepnej jeszcze tydzien a mnie jajnik boli,czuje klucie co jakis czas.ja to taka zielona jestem,martwie sie czy wszystko tam ok czy o co chodzi.
podpowiedzcie blondynce bo tepa w tym temacie jestem ze az wstyd:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

dziewczynki witajcie
to mój niedzielny brzuszek :-) czyli zaczełam 17tc :-)
chudzinka z Ciebie

dziewczyny a my chorujemy. Do kacperka wczoraj dołączył Piotrek z 40 stopniową gorączką a dziś mnie chwyta:-(i nier wiem czy dam radę sama się wyleczyć.

Wczoraj byłam na wymazie i przy okazji na badaniu i dowiedziałam się że czop mi już odchodzi(stąd to plamienie) rozwarcie się powiększyło ale główka jeszcze da się odepchnąć(cokolwiek by to miało znaczyć:eek:) więc jeszcze nie powinnam rodzić a takim czopem odchodzącym to można i ze dwa tygodnie pochodzić.

Po południu jechaliśmy z Kacperkiem do lekarza i niestety nie obyło się bez antybiotyku, ma brzydki katar, brzydki kaszel no i ta ciągła temperatura:-:)-( tzn. teraz po dwóch dawkach antybiotyku już gorączki nie ma i widać poprawę.

Po całym dniu byłam tak zmęczona że usypiałam na siedząco już nie wspomnę o ciagłym bólu w pachwinach jakbym sie rozchodziła.
Już niedługo dzidizuś pojawi się nam na BB

Dziewczynki rozmawaiałam z Sylą dzidziuś żyje seruduszko bije ale okazało sie ze ma torbile na jajniku 5cm biedactwo najwazniejsze ze przestała krwawic lekarze nic nie mowia ach pomodlcie sie za Sylunie i za kruszynke moze jutro beda lepsze wieści

SYLUŚ JESTEM Z TOBA TRZYMAJ SIE KOCHANIE
Trzymam kciuki, żeby było dobrze i modlę się

Witam! Od zeszłego tygodnia jestem mamą dwóch aniołków... Mogę się do Was przyłączyć?? Bardzo potrzebuje kontaktu z kimś, kto wie i rozumie, co czuję...
Witaj i zostań z nami

witam wszystkich
ja dziś zaliczyłam usg piersi, trochę sie bałam ale chciałam zrobić po tym nawale mleka jaki miałam i bromergonie.
na szczęście ok gin powiedział że mam piersi jak nastolatka, hehe po karmieniu i 2 ciążach, milusi:)
to super wyniki

:szok::szok::szok::szok::szok:Dziewczyny szok,,,, chyba znów stracę maleństwo... a jutro byłby juz 14 tydz,,,,,,,,,,, byłam się ubrac,,,,,, i cała piżamę brudna,,,, takjakby woda z krwią,,,,,,, :szok::szok::szok::szok::szok::no::no::no: coprawda teraz sucho,,,,, w nocy cos czułam a`le myslałam ze to od luteiny,,, bo jak sie rozpusci to mi wycieka,,,,,,:wściekła/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
wczoraj troche z M, no wiecie,,,,,, oprócz tego mam nadzerke.. moze jest jescze szans ze toz nadzerki,, nic mnie nie boli,,,,,,,,,,,,,,,,,,:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:ale mam doła.... i zaden lekarz teraz nieprzyjmuje dopiero popołudniu,,,, US?G mam na jutro,,,, co tu robic narazie jest ok,,, sucho,,,,,,,,,,,,,,help..............:confused::confused::szok::szok::szok::szok:
Kasiu daj znać co u Was? Martwimy się. Wierzę, że będzie dobrze, ale czekamy na wieści

reklama
Do góry