reklama
kinguś
Nie poddam się
Pixellko jak bym nie wiedziała to bym się nie domyśliła ;-)
dziewczyny a my chorujemy. Do kacperka wczoraj dołączył Piotrek z 40 stopniową gorączką a dziś mnie chwyta:-(i nier wiem czy dam radę sama się wyleczyć.
Wczoraj byłam na wymazie i przy okazji na badaniu i dowiedziałam się że czop mi już odchodzi(stąd to plamienie) rozwarcie się powiększyło ale główka jeszcze da się odepchnąć(cokolwiek by to miało znaczyć) więc jeszcze nie powinnam rodzić a takim czopem odchodzącym to można i ze dwa tygodnie pochodzić.
Po południu jechaliśmy z Kacperkiem do lekarza i niestety nie obyło się bez antybiotyku, ma brzydki katar, brzydki kaszel no i ta ciągła temperatura:--( tzn. teraz po dwóch dawkach antybiotyku już gorączki nie ma i widać poprawę.
Po całym dniu byłam tak zmęczona że usypiałam na siedząco już nie wspomnę o ciagłym bólu w pachwinach jakbym sie rozchodziła.
Wczoraj byłam na wymazie i przy okazji na badaniu i dowiedziałam się że czop mi już odchodzi(stąd to plamienie) rozwarcie się powiększyło ale główka jeszcze da się odepchnąć(cokolwiek by to miało znaczyć) więc jeszcze nie powinnam rodzić a takim czopem odchodzącym to można i ze dwa tygodnie pochodzić.
Po południu jechaliśmy z Kacperkiem do lekarza i niestety nie obyło się bez antybiotyku, ma brzydki katar, brzydki kaszel no i ta ciągła temperatura:--( tzn. teraz po dwóch dawkach antybiotyku już gorączki nie ma i widać poprawę.
Po całym dniu byłam tak zmęczona że usypiałam na siedząco już nie wspomnę o ciagłym bólu w pachwinach jakbym sie rozchodziła.
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
weszlam zobaczyc co u kasi a ona znaku nie dala......
martwie sie no....
martwie sie no....
kinguś
Nie poddam się
Ja też :-(
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
czesc kingus
kinguś
Nie poddam się
Cześć Aga
Właśnie wpadłam na chwilkę żeby zobaczyć czy są jakieś nowe wieści
Właśnie wpadłam na chwilkę żeby zobaczyć czy są jakieś nowe wieści
reklama
Oj jeszcze nie ma wieści od Kasiek????
Sylwia, dobrze że bije serduszko...... a paskudztwo może się wchłonie???????
buziaczki, dziewczyny trzymajcie się........
Daaa witaj...... okoliczności smutne ale rzeczywiście tutaj jesteśmy aby sobie pomagać...... a ile nowych przepisów można dostać...... mówię ci dziewczyny to królowe gotowania
Sylwia, dobrze że bije serduszko...... a paskudztwo może się wchłonie???????
buziaczki, dziewczyny trzymajcie się........
Daaa witaj...... okoliczności smutne ale rzeczywiście tutaj jesteśmy aby sobie pomagać...... a ile nowych przepisów można dostać...... mówię ci dziewczyny to królowe gotowania