reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

czesc dziewczyny
Syla trzymam kciuki,prosze Boga zeby bylo dobrze
Kasiek daj znac co u Ciebie,martwie sie:-(
Daaa witaj wsrod Aniolkowych Mam

reklama
Pixelko chudzinko slodka:-)
AgnieszkoAJ dobrze ze czesciej sie pojawiasz:-)

Slodziutka gdzie jestes:confused:koncz ten remont kochana;-)

dziewczyny a my chorujemy. Do kacperka wczoraj dołączył Piotrek z 40 stopniową gorączką a dziś mnie chwyta:-(i nier wiem czy dam radę sama się wyleczyć.

Wczoraj byłam na wymazie i przy okazji na badaniu i dowiedziałam się że czop mi już odchodzi(stąd to plamienie) rozwarcie się powiększyło ale główka jeszcze da się odepchnąć(cokolwiek by to miało znaczyć:eek:) więc jeszcze nie powinnam rodzić a takim czopem odchodzącym to można i ze dwa tygodnie pochodzić.

Po południu jechaliśmy z Kacperkiem do lekarza i niestety nie obyło się bez antybiotyku, ma brzydki katar, brzydki kaszel no i ta ciągła temperatura:-:)-( tzn. teraz po dwóch dawkach antybiotyku już gorączki nie ma i widać poprawę.

Po całym dniu byłam tak zmęczona że usypiałam na siedząco już nie wspomnę o ciagłym bólu w pachwinach jakbym sie rozchodziła.

reklama
Oj jeszcze nie ma wieści od Kasiek????
Sylwia, dobrze że bije serduszko...... a paskudztwo może się wchłonie???????
buziaczki, dziewczyny trzymajcie się........
Daaa witaj...... okoliczności smutne ale rzeczywiście tutaj jesteśmy aby sobie pomagać...... a ile nowych przepisów można dostać...... mówię ci dziewczyny to królowe gotowania:tak:

Do góry