reklama
slodziutka_e
Fanka BB :)
Witam dziewczynki
Ola gratuluję pierwszej @. Jedne z nas miały skąpe inne znów bardzo obfite. Jak widać nie ma reguły na to. Napewno oszczędzaj się byś nie dostała krowtoku. A gdyby coś niepokojącego było udaj się do lekarza.
Aniu gratuluję męża w łóżku... coż to za normalność miałaby powrócić? Tego Ci zyczę z całego serca.
Nie piszesz nic o kupkach Wiki.. więc chyba wszystko już w normie?
Agula Irl przez neta poznaliście nowych znajomych?
Mika... dziękuje za odpowiedź. Uspakajam tych co się o Nią martwili.. że nie ma czasu... święta idą i zapracowana kobitka z niej :-)
Alu nerwy Cię biorą... zresztą wszystkie huśtawki nastroju w ciąży jak najbardziej dozwolone!!! W poniedziałek... pomyśl że to już jutro!! O której wizyta?
Całuje wszystkie i zmykam się połozyc.. brzuchol boli że hoooo hooo
Ola gratuluję pierwszej @. Jedne z nas miały skąpe inne znów bardzo obfite. Jak widać nie ma reguły na to. Napewno oszczędzaj się byś nie dostała krowtoku. A gdyby coś niepokojącego było udaj się do lekarza.
Aniu gratuluję męża w łóżku... coż to za normalność miałaby powrócić? Tego Ci zyczę z całego serca.
Nie piszesz nic o kupkach Wiki.. więc chyba wszystko już w normie?
Agula Irl przez neta poznaliście nowych znajomych?
Mika... dziękuje za odpowiedź. Uspakajam tych co się o Nią martwili.. że nie ma czasu... święta idą i zapracowana kobitka z niej :-)
Alu nerwy Cię biorą... zresztą wszystkie huśtawki nastroju w ciąży jak najbardziej dozwolone!!! W poniedziałek... pomyśl że to już jutro!! O której wizyta?
Całuje wszystkie i zmykam się połozyc.. brzuchol boli że hoooo hooo
Słodziutka...kupki wiki jako takie, wczoraj az 3 zrobiła więc chyba ok.
oby wróciła na stałe ta normalnosć, bo to dosc uciazliwe miec meza w salonie na kanapie...a wiki potrafi dac popalic w nocy, oj potrafi....dzis kolejne słowo usłyszałam ojo - czyli jajo - musiałam jej ugotowac żółttko na sniadanie bo am wołała, a prucz tego oczywiście nic nie zjadła, cóz, lepszy rydz niz nic...
oby wróciła na stałe ta normalnosć, bo to dosc uciazliwe miec meza w salonie na kanapie...a wiki potrafi dac popalic w nocy, oj potrafi....dzis kolejne słowo usłyszałam ojo - czyli jajo - musiałam jej ugotowac żółttko na sniadanie bo am wołała, a prucz tego oczywiście nic nie zjadła, cóz, lepszy rydz niz nic...
kinguś
Nie poddam się
W pracy dobrze mało płacą ale jest fajna atmosfera, ja robię swoje i nikt mi nie gdera że za długo itp. Umowę mam do grudnia 2009r .Kinguś.. i jak nastrój świąteczny u Ciebie? Jak w pracy? Na ile masz umowę? Popatrz jak szybko zleciał czas...cykl starankowy u Ciebie ...hmmm po cichu już trzymam kciuki by udało Wam się jak najszybciej. Musisz nałapać duzo nowych fluidków by cuda zdziałały .
Masz rację szybko czas mi zleciał, nie dawno nie mogłam się doczekać pierwszej @ ;-) Przez to wszystko nauczyłam się pokory i czekam na swój mały cud.
Ja mocno trzymam kciuki za Twoją siostręMoja siostra 23 grudnia bedzie starac sie o dzidziusia przez invitro po raz 4 lub 5-ty w tym roku
Also jak często o czymś myślimy to później pojawia się to w snach więc myśl więcej np o leżeniu na plaży na ciepłym piasku ;-)
Oj biedactwo, przytulam CięTrudno mi bo mąż jest gdzie indziej. Przez internet rozmowa nam nie wychodzi i tym bardziej mi smutno. A myśli wariują strasznie.
Dziewczynki tylko pozytywne myślenie bo pojadę do Was i dostaniecie lanie ;-)Mi tez sie dzisiaj sniło poronienie, ale po przebudzeniu i kolejnym zasnieciu snilo mi sie ze karmie malenstwo i badz tu czlowieku madry...........
Super, że jesteś już z nami;-)Mam już kompa,,hehehe jaja radość bo mogę pisać z Wami wieczorami.
Dziękuje łapię i pochłaniam ;-);-)
Kingusia......wysyłam fluidki na te pęcherzyki:-):-):-):-)~~~~~~~~~~~~~~~~~`~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~``
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ktoś musi porządku pilnować.ja na posterunku choc wszystkie poszły spac:-)siedzę sama w domu.
Jakie szczęście :-)i wiecie co się stało,,,,,,jak wróciłam,,,,to przyszła sasiadka z drugiej klatki i spytała,czy cos nie zgubiłam,,ja że tak,że obrączkę męza,ona na to że znalazła ja na parkingu....wbita w ziemi,e...
Złapane ;-)Dla starajacych się przesyłam fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Slodziutka_e jesteś bardzo silna nawet nie wiesz jak bardzo. Ja naprawdę Cię podziwiam i mocno kibicuję.
Gratulujęw końcu przyszła @!!hura
życzę Wam miłego dnia!
Ja pierwszą miałam normalną druga za to była dziwna tylko taki brudny śluz.martwi mnie jedna rzecz przy tej @
w sumie to głupio tak pisać na forum ale ta @ wygląda jak krwawienie po poronieniu , i tkanka ok 2 cm , miała któraś z was coś podobnego??
Może Ci duże endometrium narosło a która to @?
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
dzien dobry....
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
pixella a dlaczego twoj maz z toba nie spi w jednym lozku i to od wrzesnia?jesli moge spytac...
reklama