reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Edyta z tego co piszesz to masz naprawdę fajnego lekarza,ja właśnie szukam kogoś takiego,może właśnie znalazłam ale jeszcze nie wiem do końca, po 1 wizycie trudno coś powiedzieć

reklama
Witam dziewczynki

Ola gratuluję pierwszej @. Jedne z nas miały skąpe inne znów bardzo obfite. Jak widać nie ma reguły na to. Napewno oszczędzaj się byś nie dostała krowtoku. A gdyby coś niepokojącego było udaj się do lekarza.

Aniu gratuluję męża w łóżku... coż to za normalność miałaby powrócić? Tego Ci zyczę z całego serca.
Nie piszesz nic o kupkach Wiki.. więc chyba wszystko już w normie?

Agula Irl przez neta poznaliście nowych znajomych?

Mika... dziękuje za odpowiedź. Uspakajam tych co się o Nią martwili.. że nie ma czasu... święta idą i zapracowana kobitka z niej :-):tak:

Alu nerwy Cię biorą... zresztą wszystkie huśtawki nastroju w ciąży jak najbardziej dozwolone!!! W poniedziałek... pomyśl że to już jutro!! O której wizyta?

Całuje wszystkie i zmykam się połozyc.. brzuchol boli że hoooo hooo

Słodziutka...kupki wiki jako takie, wczoraj az 3 zrobiła więc chyba ok.

oby wróciła na stałe ta normalnosć, bo to dosc uciazliwe miec meza w salonie na kanapie...a wiki potrafi dac popalic w nocy, oj potrafi....dzis kolejne słowo usłyszałam ojo - czyli jajo - musiałam jej ugotowac żółttko na sniadanie bo am wołała, a prucz tego oczywiście nic nie zjadła, cóz, lepszy rydz niz nic...

Kinguś.. i jak nastrój świąteczny u Ciebie? Jak w pracy? Na ile masz umowę? Popatrz jak szybko zleciał czas...cykl starankowy u Ciebie ...hmmm po cichu już trzymam kciuki by udało Wam się jak najszybciej. Musisz nałapać duzo nowych fluidków by cuda zdziałały .
W pracy dobrze mało płacą ale jest fajna atmosfera, ja robię swoje i nikt mi nie gdera że za długo itp. Umowę mam do grudnia 2009r .
Masz rację szybko czas mi zleciał, nie dawno nie mogłam się doczekać pierwszej @ ;-) Przez to wszystko nauczyłam się pokory i czekam na swój mały cud.

Moja siostra 23 grudnia bedzie starac sie o dzidziusia przez invitro po raz 4 lub 5-ty w tym roku
Ja mocno trzymam kciuki za Twoją siostrę :tak:

Also jak często o czymś myślimy to później pojawia się to w snach więc myśl więcej np o leżeniu na plaży na ciepłym piasku ;-)

Trudno mi bo mąż jest gdzie indziej. Przez internet rozmowa nam nie wychodzi i tym bardziej mi smutno. A myśli wariują strasznie.
Oj biedactwo, przytulam Cię :tak::tak:

Mi tez sie dzisiaj sniło poronienie, ale po przebudzeniu i kolejnym zasnieciu snilo mi sie ze karmie malenstwo i badz tu czlowieku madry...........
Dziewczynki tylko pozytywne myślenie bo pojadę do Was i dostaniecie lanie ;-)

Mam już kompa,,hehehe jaja radość bo mogę pisać z Wami wieczorami.
Super, że jesteś już z nami;-)

Kingusia......wysyłam fluidki na te pęcherzyki:-):-):-):-)~~~~~~~~~~~~~~~~~`~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~``
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dziękuje łapię i pochłaniam ;-);-)
ja na posterunku choc wszystkie poszły spac:-)siedzę sama w domu.
Ktoś musi porządku pilnować.

i wiecie co się stało,,,,,,jak wróciłam,,,,to przyszła sasiadka z drugiej klatki i spytała,czy cos nie zgubiłam,,ja że tak,że obrączkę męza,ona na to że znalazła ja na parkingu....wbita w ziemi,e...
Jakie szczęście :-)

Dla starajacych się przesyłam fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Złapane ;-)

Slodziutka_e jesteś bardzo silna nawet nie wiesz jak bardzo. Ja naprawdę Cię podziwiam i mocno kibicuję.

w końcu przyszła @!!hura
życzę Wam miłego dnia!
Gratuluję

martwi mnie jedna rzecz przy tej @
w sumie to głupio tak pisać na forum ale ta @ wygląda jak krwawienie po poronieniu , i tkanka ok 2 cm , miała któraś z was coś podobnego??
Ja pierwszą miałam normalną druga za to była dziwna tylko taki brudny śluz.
Może Ci duże endometrium narosło a która to @?

reklama
Do góry