Mireczko no to musisz się odżywiać za dwóch i to dosłownie..... ja w ciąży przez długi czas też nie przybierałam na wadze ale końcówką nadrobiłam za całe 9 miesięcy i skończyłam z 16kg na plusie..... ale jeśli się jadło 2 obiady i 2 kolecje to nic dziwnego
reklama
Właśnie dorwałyśmy z córcią przepisy na ciasteczka i musimy znaleźć jakiś fajny bo co roku pieczemy inne..... i jeszcze dzisiaj chcę wyciągnąć stroiki... może gdy zacznie wyglądać świątecznie to poczuję się lepiej.....
cóż samo życie.......
cóż samo życie.......
Hej,miło,że pytacie,ale jak sie łatwo domyslić,to tak jakos u mnie
Mirka,dobrze,że tylko dietka.Ja ide w poniedziałek na glukozę,brrr.Tylko nie wiem czemu mi od razu 75 g zlecił
Aga irl trzymamy dziś mocno kciuki !!!
Na razie.Pa.
Mirka,dobrze,że tylko dietka.Ja ide w poniedziałek na glukozę,brrr.Tylko nie wiem czemu mi od razu 75 g zlecił
Aga irl trzymamy dziś mocno kciuki !!!
Na razie.Pa.
kasiekkm
Fanka BB :)
Witajcie dziewczynki ja tylko na chwilkę........Gabi,, jesteś dzielna i dasz rade.........i niegniewaj się za entery,,, bo to wina kapa,,, niestety.....Aga Irl.. trzymam kciuki za WIzytę.......Słodziutka....... głowa do góry,, zobacz niektóre dziewczyny miały tajk samo, a ich suwaczki mkna do przodu,,, Miruś, Also,, bedzie dobrze,, ja w to wierzę,, pomodlę sie,,, zobacz jak kruszynka rośnie,,,,,,, trzymam kciuki,,,, ale rozumiem,że się martwisz,, mnie tez strach nie opuszcza niestety,,,,Pikselko,, ale mała się wycierpi,,, biiidulka,,SELENKo,, Ty wiesz co,,,,,, ale się cieszę,,, hehehe oby tak dalejAga AJ,,,, uśmiech poproszę..... oleńko,,, co tam????Agi trzymam kciukasy Karolka,,,,,, nie zamartwiaj się,,,, uda się i tobie,, zobacz marzenka czeka na CIEBIE,,,,, głowa do góry.......Wszystkie pozdrawiam,, i u ciekam bo mam robotke troche,, sory że nie wymieniłam wszystkie ale pamiętam o WAS,,,,, a u mnie, bleeeeeeeeeee............... palce mi puchną po tej luteinie, nie moge się zał.............buuuuuuuuuuu i wszędzie zasypiam,,,,,,buuuuuuuuuu......... mojej bratowej nie przeszkadza że jestem w ciąży,, ksiądz tez nie widzi żadnych przeciwskazań,,, mówi że to głuoie zabobomy ,,, a zabobony to grzech,, także bede chrzestna......... ale się cieszę,,,,ok uciekam,, papap
wrobelek85
18.08.2008 zawsze w sercu
czesc kobitki
Ja sie zalamalam i rycze jak wol. Ledwo Artur wyszedł do pracy jak dostalam rschunek za prad gaz wode itd. Wyobrazcie sobie ze za 3 miesiace kazali nam doplacic 1.382 euro Chyba cos im sie pomylilo to jest nierealne my nie mamy temp ustawionej na 25 tylko na 19 stopni celcjusza bo ja nie lubie wyzszej temp. wody tez w 2 osoby nie mozemy zurzyc niewiadomo ile a jesli chodzi o prad to akurat nie ma w ogole doplaty ale sam gaz prawie 800euro to chyba cos nie tak!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Z tego powodu albo bedziemy musieli sie zapozyczyc albo nie pojedziemy do Polski Nie moge opanowac placzu. Nie bedzie nawet na normalne swieta!!!!!!!!!
Ja sie zalamalam i rycze jak wol. Ledwo Artur wyszedł do pracy jak dostalam rschunek za prad gaz wode itd. Wyobrazcie sobie ze za 3 miesiace kazali nam doplacic 1.382 euro Chyba cos im sie pomylilo to jest nierealne my nie mamy temp ustawionej na 25 tylko na 19 stopni celcjusza bo ja nie lubie wyzszej temp. wody tez w 2 osoby nie mozemy zurzyc niewiadomo ile a jesli chodzi o prad to akurat nie ma w ogole doplaty ale sam gaz prawie 800euro to chyba cos nie tak!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Z tego powodu albo bedziemy musieli sie zapozyczyc albo nie pojedziemy do Polski Nie moge opanowac placzu. Nie bedzie nawet na normalne swieta!!!!!!!!!
reklama