reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Mireczko no to musisz się odżywiać za dwóch i to dosłownie..... ja w ciąży przez długi czas też nie przybierałam na wadze ale końcówką nadrobiłam za całe 9 miesięcy i skończyłam z 16kg na plusie..... ale jeśli się jadło 2 obiady i 2 kolecje to nic dziwnego:confused:

reklama
Alutka ja ostatnio też w nie najlepszej formie,najgorsze mam nadzieję,że mam juz za soba,dlatego wierze ,że i Tobie to minie,Magia Świąt przywraca nadzieję:-)
pamiętaj:-)

Właśnie dorwałyśmy z córcią przepisy na ciasteczka i musimy znaleźć jakiś fajny bo co roku pieczemy inne..... i jeszcze dzisiaj chcę wyciągnąć stroiki... może gdy zacznie wyglądać świątecznie to poczuję się lepiej.....
cóż samo życie.......

Hej,miło,że pytacie,ale jak sie łatwo domyslić,to tak jakos u mnie:zawstydzona/y:
Mirka,dobrze,że tylko dietka.Ja ide w poniedziałek na glukozę,brrr.Tylko nie wiem czemu mi od razu 75 g zlecił:dry:
Aga irl trzymamy dziś mocno kciuki !!!
Na razie.Pa.

Witajcie dziewczynki ja tylko na chwilkę........Gabi,, jesteś dzielna i dasz rade.........i niegniewaj się za entery,,, bo to wina kapa,,, niestety.....Aga Irl.. trzymam kciuki za WIzytę.......Słodziutka....... głowa do góry,, zobacz niektóre dziewczyny miały tajk samo, a ich suwaczki mkna do przodu,,, Miruś, Also,, bedzie dobrze,, ja w to wierzę,, pomodlę sie,,, zobacz jak kruszynka rośnie,,,,,,, trzymam kciuki,,,, ale rozumiem,że się martwisz,, mnie tez strach nie opuszcza niestety,,,,Pikselko,, ale mała się wycierpi,,, biiidulka,,SELENKo,, Ty wiesz co,,,,,, ale się cieszę,,, hehehe oby tak dalejAga AJ,,,, uśmiech poproszę..... oleńko,,, co tam????Agi trzymam kciukasy Karolka,,,,,, nie zamartwiaj się,,,, uda się i tobie,, zobacz marzenka czeka na CIEBIE,,,,, głowa do góry.......Wszystkie pozdrawiam,, i u ciekam bo mam robotke troche,, sory że nie wymieniłam wszystkie ale pamiętam o WAS,,,,, a u mnie, bleeeeeeeeeee............... palce mi puchną po tej luteinie, nie moge się zał.............buuuuuuuuuuu i wszędzie zasypiam,,,,,,buuuuuuuuuu......... mojej bratowej nie przeszkadza że jestem w ciąży,, ksiądz tez nie widzi żadnych przeciwskazań,,, mówi że to głuoie zabobomy ,,, a zabobony to grzech,, także bede chrzestna......... ale się cieszę,,,,ok uciekam,, papap

czesc kobitki
Ja sie zalamalam i rycze jak wol. Ledwo Artur wyszedł do pracy jak dostalam rschunek za prad gaz wode itd. Wyobrazcie sobie ze za 3 miesiace kazali nam doplacic 1.382 euro :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: Chyba cos im sie pomylilo to jest nierealne my nie mamy temp ustawionej na 25 tylko na 19 stopni celcjusza bo ja nie lubie wyzszej temp. wody tez w 2 osoby nie mozemy zurzyc niewiadomo ile a jesli chodzi o prad to akurat nie ma w ogole doplaty ale sam gaz prawie 800euro to chyba cos nie tak!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :crazy::crazy::crazy::crazy::crazy: Z tego powodu albo bedziemy musieli sie zapozyczyc albo nie pojedziemy do Polski Nie moge opanowac placzu. Nie bedzie nawet na normalne swieta!!!!!!!!!

witajcie:-)
Pixela napisze ci na priwa o aniołkach a to moje kolejne dzieło hehe
nie są takie sliczne jak Pati ale moje:-)
a ten niebieski Pati zrobila dla mnie :-p:-p:-p

Załączniki

• S4031715.JPG
    S4031715.JPG
    57,3 KB · Wyświetleń: 47
Wróbelku,,, może isę pomylili poprostu,, tez mi sie wydaje to małoprawdopodobne,,,,,,, trzymaj się kochana,, strasznie mi przykro... ok ja juz naprawde uciekam,,,,

reklama
Do góry