Witajcie dziewczynki ja tylko na chwilkę........Gabi,, jesteś dzielna i dasz rade.........i niegniewaj się za entery,,, bo to wina kapa,,, niestety.....Aga Irl.. trzymam kciuki za WIzytę.......Słodziutka....... głowa do góry,, zobacz niektóre dziewczyny miały tajk samo, a ich suwaczki mkna do przodu,,, Miruś, Also,, bedzie dobrze,, ja w to wierzę,, pomodlę sie,,, zobacz jak kruszynka rośnie,,,,,,, trzymam kciuki,,,, ale rozumiem,że się martwisz,, mnie tez strach nie opuszcza niestety,,,,Pikselko,, ale mała się wycierpi,,, biiidulka,,SELENKo,, Ty wiesz co,,,,,, ale się cieszę,,, hehehe oby tak dalejAga AJ,,,, uśmiech poproszę..... oleńko,,, co tam????Agi trzymam kciukasy Karolka,,,,,, nie zamartwiaj się,,,, uda się i tobie,, zobacz marzenka czeka na CIEBIE,,,,, głowa do góry.......Wszystkie pozdrawiam,, i u ciekam bo mam robotke troche,, sory że nie wymieniłam wszystkie ale pamiętam o WAS,,,,, a u mnie, bleeeeeeeeeee............... palce mi puchną po tej luteinie, nie moge się zał.............buuuuuuuuuuu i wszędzie zasypiam,,,,,,buuuuuuuuuu......... mojej bratowej nie przeszkadza że jestem w ciąży,, ksiądz tez nie widzi żadnych przeciwskazań,,, mówi że to głuoie zabobomy ,,, a zabobony to grzech,, także bede chrzestna......... ale się cieszę,,,,ok uciekam,, papap