ciekawe wiec dlaczego tak sie dzieje Mi ostatnio znowu gin powiedziala ze to jednak byl przypadek(ki) Ja jednak jestem zadowolona ze dala mi skierowanie do tej poradi imunologicznej bo tyle badan mi porobili ze szok
reklama
MArlena, mój gin póki sam na usg nie potwierdził ciąży to nie kazał mi bromergonu odstawiać, mówił, że to w pierwszym okresie nie ma wpływu. Mało tego troche szukałam w necie i znalazłam, że niektórzy lekarze każą go brać nawet do 14 tygodnia. Także na razie się nie denerwuj. No i powtórz ten test. A co do badań to lepiej zrobić. A powiedz mi, czy Ty dopiero teraz ten bromek dostałaś, czy wtedy jak poroniłaś to też brałaś?
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
nie no marzenka dobrze ze idziesz.....chcialam tylko powiedziec ze tak jak w moim przypadku nic nie wykarza i tyle.....ciekawa jestem czy ta aspiryna cos da...
also ja go biore dopiero 2 tyg zrobilam badanie prolaktyny i wyszla mi ponad norme wiec gin zapisal mi ten lek i powiedzial ze jak zajde w ciaze to nie mam go odstawiac tylko odrazu jak beda 2 krechy przyjsc do niej A jezeli chodzi o test to juz nie robie bo @ sie pokazala...czekamy na nastepny cykl
aga_irlandia
ja zaczelam brac te aspiryne dopiero jak test byl pozytywny
tak mi kazali
aga_irlandia
also szczawiowa powiadasz....hmmmm.....z jajeczkiem?
reklama
aga_irlandia