reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

witajcie niedzielkowo.....
ja oczywiście w pracy:baffled: ale Gabi jak będzie dmuchanie na suwaczek to dajcie znać- pomogę......

Zyczę wszystkim zafasolkowanym spokojnych miesięcy....... buziaczki dla wszystkich maluchów.....

reklama
Witam.
Gabi robisz zapisy? Ja tez sie ustawiam w kolejce do dmuchania!!!
Witaj Beata
Agata przykro mi , straszne przezycie...

agatko...wiesz ja po zabiegu miałam na sali obok własnie narodzone bliźniaki...ja z krwawiącym sercem a tam zadowolona dumna mama..płakały cała noc...a mi sie serce kroiło...i tak bardzo chciałam wziąć na ręce i przytulic....rano weszłam do niej, pogratulowałam i postanowiłam walczyć o swojego maluszka do upadłego....

Magda...u mnie tez dzis koszmarny dzień, mnie tez coś zaszkodziło..ból zołądka, rozmowa z kibelkiem, dreszcze...37,8 mam...i ciagle mi zimno...Wike do dziadków wysłaąłm bo nie jestem w stanie chodzic tak mi słabo, mało nie upadłam własnie w kuchni...sucha buła woda i mieta..i mi sie cofa....oby do jutra przeszło bo nie dam sobie rady z mała....

Gabi,,,podmuchałabym ale tak mi słabo....

Ostatnia edycja:
pixella biedactwo moze to jakies zatrucie albo grypa cie bierze,a nie mozesz zadzwonic do szpitala i sie doradzic? Ja nigdy nic nie bralam w ciazy i nie umiem ci doradzic.Moze podjedz do tego szpitala,bedziesz chociaz spokojniejsza...

Pixela weź paracetamol,na pewno można.I zaczekaj.Bo w szpitalu poradzą Ci to samo a jeszcze się naczekasz,coś mozna jeszcze złapać itp.Jak Ci nie pomoże to wtedy pojedziesz.

Agatko bardzo mi przykro ze musialas tyle przejść....
Pixella weż paracetamol ta jak radzi Gabi on dzidziusiowi nie zaszkodzi, a jak będzie gorzej to jedź do szpitala.
Gabi ja bardzo chętnie podmucham na twój suwaczek:-):-):-)
Słodziutka buziaki dla Ciebie. Odezwij sę jak odpoczniesz.;-);-);-)

A ja siedze i prycham, kicham i pociagam i nawet mój Paweł sie odemnie odsuwa bo boi się choróbska. Ciekawe czy w nocy tez będzie się tak odsuwał?????:-D:-D:-D

reklama
Pixellko mam nadzieje, ze juz niebawem bedzie lepiej
Ciesze sie dziewczyny ze do nas dolaczylyscie przepraszam za to co bylo ale ja zazwyczaj taka nie jestem
Ja dzisiaj zjadlam bigos hurrraaaaaaaaaaaaa i czuje sie dobrze tylko humorek nie zbyt caly czas krzycze na mojego M

Do góry