reklama
aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
u mnie chyba nie...zreszta tam i tak nic nie ma.....
aga_irlandia
hahaha gabi dobre....
aga_irlandia
pa gabi.....
aga_irlandia
dobra to ja tez zmykam...pa
beata1980
Sierp 2007 czerw 2009
Masz racje pixella,teraz musimy uwazac na siebie podwojnie a dziewczyny niech robia co chca kazda ma swoj rozum,ja mam obawy czy jechac do Polski,za miesiac a musze bo mama cos choruje,Ale z Viki bylam w 3 m..ciazy i bardzo dobrze sie czulam,mam nadzieje ze bedzie okay
Cos mnie dzisiaj zoladek bardzo boli...u nas dopiero przed 7 rano a ja wstalam zrobic sobie cherbatke mietowa,widocznie dzidzi cos co zjadlam wczoraj niespasowalo...
Pozdrawiam was i zycze w milej niedzieli...Sorry za czerwcowki
Cos mnie dzisiaj zoladek bardzo boli...u nas dopiero przed 7 rano a ja wstalam zrobic sobie cherbatke mietowa,widocznie dzidzi cos co zjadlam wczoraj niespasowalo...
Pozdrawiam was i zycze w milej niedzieli...Sorry za czerwcowki
agata077
Czerwcowa mama 2009
baetko i pixelko mi tez przykro ze czerwcowki sie tutaj pochowaly ale coz takie zycie to powiem wam cos co mi sie przydazylo pierwsza ciaze ktora poronilam na przelomie 1996 i 1997 roku wtedy byl naplyw u nas w wojewodzctwie dzieci i matek z rumunii nie moglam sie pogodzic ze one w zimie narazaja dzieci malusienkie na zimno mroz głod i wszystko pozostale a ja kochajaca i czekajaca na kruszynke nie moglam jej miec to bylo kilka dni po zabiegu ciaza byla dorosła 18 tydzien i ukradłam dziecko jednej rumunce zostawila na chodniku a ja sobie je wzielam zabralam do domu nakarmilam ubralam wykapałam i wtedy zapukała policja konsekencje wyrok w zawieszeniu za porwanie dziecka bardzo lagodny bo sedzina stwierdzila ze zrobilam to w szoku depresyjnym po poronieniu Chociaz minelo tyle lat ja dalej widze to malenstwo -to byl chlopiec jego usmiechnetą i szczesliwa buzie Pozniej moj mąż mnie wywiozł z pl na pol roku potrzebowalam ochlonac (dodam tylko ze mialam juz coreczke )ale szok byl szokiem do tej pory niewiemy dlaczego tak sie stalo badania niczego nie wykazały poprostu serduszko przestalo bic i tyle Gdzie jest sprawiedliwosc tylko ten w górze wie
przepraszam ze to takie haotyczne ale zawsze jak pomysle zaczynam plakac
przepraszam ze to takie haotyczne ale zawsze jak pomysle zaczynam plakac
reklama