reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witam dziewczynki
długo nic nie pisalam ale cały czas podczytuję ( to chyba juz uzależnenie - ale za to jaie przyjemne).
Kluseczko witam cię wśród nas - napewno bedzie ci tu dobrze.
Selenko - ale śliczna dzidzia - gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Aga IR suwaczek cudny i chłopaka zyczę tym razem.
Gratulacje dla naszej Pani MAGISTER Niusi.
Pixelko i Wróbelku bardzo dobrze że powiedziałyscie na czerwcówkach co myslicie, bo człowieka może szlag trafić jak czyta takie głupoty....

A ja leżę przeziębiona w domku i na nic nie mam siły.

Pozdrawiam Was wszystkie mocno. Brzuchatki pozdrówcie swoje kruszynki od cioci Agi.

reklama
przyszlam sie tylko przywitac,zyje ale ledwo ledwo;-).Wizyty nad kiblem mnie wykanczaja.Bylam u lekarza wczesniej niz 8 i nie badal mnie,tylko prez brzuch cos sprawdzal i tyle,usg mam miec 5 stycznie dopiero.Przepisal mi torecan ale narazie go nie wykupilam bo troche sie boje.to tyle.buziaki

Aga tak tak wiem ale czesto przepisuja te czopki wlasnie kobietom w ciazy,w szpitalu tez podaja to ciezarnym w ciezkich przypadkach

torecan przepisują w cięzkich torsjach, mi tez go polecili ale ja nie bralam,
czasem jak kobieta wymiotuje bardzooo czesto to moze zaszkodzic dziecku wiec lekarzy to przepisują ale póki jest do wytrzymania to lepiej nie brac

a do nas przedchwilką zapukała sąsiadka z dołu, stara babcinka czy to u nas tak glosno gra bum bum bum, a u nas tylko telewizor, ale mąz rano godzine dziennie chodzi na stepperze, bo i wlasnie jej ten halas przeszkadza bo sie niesie piętro nizej, no ale bez przesady nie dajmy sie zwariowac to nie jest halas, tylko taki dźwięk, no i to są uroki zycia w bloku!!!!
ale ja nie laze po sąsiadach z góry jak dziecko od rana rzuca po podlodze garnkami! hehe bo wszystko w granicach wytrzymalosci..
ale sie wkurzylam bo my naprawde tacy spokojni ludzie jestesmy...
i to zeby w godzinach wczesnych albo późnych a to 11 rano
wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

oj mieskanie w bloku....ja mam dosc i bardzo chetnie sie stad wyprowadze bo mam dosc tych cholernych swoich sasiadow wrrrrrrrr

reklama
Do góry